Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Perfektní relax na plážích Malediv a zážitkové krmení rejnoků při západu slunce

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 1. 2021 | Přečteno: 540x
Téma: Novinka

Ještě než zasyčí slunce do oceánu, uvidíte vyskakovat hejna delfínů nad rudě zbarvený horizont a u břehů vás přivítají rejnoci, kteří se přišli navečeřet, nebo si sami ugrilujete rybu, kterou si předtím ulovíte tradičním maledivským způsobem. Za horkých dnů ochutnáte šťávu z kokosu na sněhobílých plážích i život místních v rušném městě, na trzích, v parcích i u Velké páteční mešity. A pro ty největší dobrodruhy je tu let hydroplánem! Dopřejte si exotickou novinku: Relax na plážích Malediv + VEČERNÍ KRMENÍ REJNOKŮ A ŽRALOKŮ.

Užijte si relax a pohodu na MalediváchUžijte si relax a pohodu na Maledivách

Maledivy nejsou v naší nabídce úplným nováčkem. Už několikátou sezonu nabízíme kombinaci Srí Lanky + Malediv. „Proto máme mnohokrát ověřeno a našimi cestovateli potvrzeno, že Maledivy považují za skutečný ráj na zemi, který nemá konkurenci. Připravila jsem pro vás tedy relaxační zájezd na exotické Maledivy, který by měl dostát i těm nejnáročnějším představám o dovolené v ráji,“ říká Klára Hrobníková, specialistka CK Radynacestu.cz na Maledivy.

Pozorování rejnokůPozorování rejnoků

A čím si tento ostrovní stát na jihu Asie vysloužil svou pověst? „Souostroví maledivských atolů je tím pravým místem, kde načerpat energii a zrelaxovat tělo i mysl. Můžete se těšit na dlouhé pláže s jemným bílým pískem a pestrobarevný podmořský svět, který díky možnosti potápění přímo u resortu můžete poznat opravdu zblízka“ vysvětluje Klára, která zároveň bude vaší delegátkou na této cestě.

Večerní krmení žralokůVečerní krmení žraloků

„Zažijete scény jako vystřižené z katalogu, ovšem na vlastní kůži. Budete šnorchlovat ve vodách Indického oceánu, pozorovat hejna skákajících delfínů při západu slunce nebo krmit zvědavé rejnoky a žraloky,“ vyjmenovává Klára zážitky, které si na Maledivách budete moci díky fakultativním výletům dopřát. Krmení rejnoků a žraloků je již v ceně zájezdu.

Tak, kdo se už vidí v tomto ráji?Tak, kdo se už vidí v tomto ráji?

Cíl tohoto zájezdu je ale podle Kláry jednoznačný: „Hlavně si užijete pořádný odpočinek a zapomenete na všechny starosti!“ Tak, kdo už se vidí na pláži? Prohlédněte si celý program zájezdu a nechte se zlákat na Relax na plážích Malediv + VEČERNÍ KRMENÍ REJNOKŮ A ŽRALOKŮ

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024