Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Relaxace na sněhobílých plážích Dominikány s poznáním života ostrovanů

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 2. 2021 | Přečteno: 646x
Téma: Novinka

Že je Dominikána ideálním místem pro odpočinek na pláži, o tom nepochybuje žádný „plážový dovolenkář“. Z fotek panenských písečných pláží, palmových hájů či průzračného moře s bohatým podmořským světem přechází zrak a dokáží vás dokonale nadchnout. Realita přitom mnohdy předčí očekávání. Zvlášť, když se rozhodnete pro víc než jen odpočinek a alespoň na krátký čas vplujete do skutečného života místních obyvatel se zájezdem Relax na plážích Dominikánské republiky + PRAVÝ ŽIVOT OSTROVANŮ.

Ráj na zemiRáj na zemi

Proč relax zájezd a proč do Dominikány? Jedním z argumentů je samozřejmě její dostupnost. Pro vstup do země totiž není třeba negativní test na covid-19. A proč odpočinkový zájezd?  „Čím dál více vnímám u lidí potřebu odpočinku a dovolená v Karibiku už dávno není nedosažitelná. Proto přišel na svět zájezd do Dominikánské republiky. Navíc, mně jako hispanistovi je tato oblast velmi blízká a pojem třtinový cukr nebo místní ‚hispánská‘ kuchyně ve mně evokují vnitřní euforii,“ říká Renata Němcová, specialistka na Dominikánskou republiku v CK Radynacestu.cz.

Unikátní podmořský světUnikátní podmořský svět

Jít si zaplavat, projít se podél pobřeží nebo jen tak usnout ve stínu s knížkou v ruce... Už se tam vidíte? „Můžete vyzkoušet vícero pláží ostrova a přilehlých ostrůvků, zaplavat si v přírodních lagunách nebo při šnorchlování pozorovat hejna tropických ryb na korálových útesech. Ale hlavně se pořádně nadechnout a nasát vůni oceánu na lodních palubách během výletů, kterých se tady nabízí hned několik,“ přibližuje Renata, co vás na novém zájezdu čeká.

Výroba doutníkůVýroba doutníků

Pokud byste rádi sem tam vypustili celodenní plážování a strávili čas aktivněji, můžete vyrazit s průvodcem v rámci čtyř fakultativních výletů za místní kulturou. „Budete mít možnost poznat zajímavý každodenní život místních či památky ostrova, okouknout na vlastní oči výrobu kubánských doutníků, poslechnout si zajímavosti o pěstování tropického ovoce, kávy, kakaa i cukrové třtiny,“ vyjmenovává Renata a přidává jeden z TOP zážitků: „Nevšední zkušeností je možnost zahlédnout velryby v otevřeném oceánu.“

Barevné domečkyBarevné domečky

Barevné fasády domů vypovídají o veselém a optimistickém naladění ostrovanů a právě takto spokojeni se z Dominikány vrátíte i vy. Odpočatí a plní zážitků. Podívejte se na celý program zájezdu Relax na plážích Dominikánské republiky + PRAVÝ ŽIVOT OSTROVANŮ a odleťte poznat exotickou zemi s námi! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024