Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVÝ KATALOG INSPIRACE: Dejte svým cestám správný směr a nalaďte se na zážitky v roce 2024! Zdarma až do schránky nebo online.

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 13. 11. 2023 | Přečteno: 739x

Katalog INSPIRACE pro cestovatele Radynacestu.cz pro nadcházející rok jsme připravovali několik měsíců. Je vymazlený do posledního písmenka a krom nových cílů pro vaše cesty v něm najdete opět spoustu praktických rad našich průvodců, zajímavostí z celého světa, autentických fotoreportáží a tipů, jak využít cestovatelské myšlení i v běžném životě.

Je nový. Je náš. A je plný inspirace! Stáhněte si katalog INSPIRACE pro cestovatele ještě dnes.Je nový. Je náš. A je plný inspirace! Stáhněte si katalog INSPIRACE pro cestovatele ještě dnes.

Listujte, napište si o něj nebo si jej stáhněte online a zdarma na webu. Udělejte si čas sami pro sebe, poznejte nové kultury, odpočiňte si, sbírejte zkušenosti a čerpejte energii z neotřelých zážitků, které nám svět předkládá. 

„S každou sezonou je pro nás těžší hledat místa, která ještě nebyla objevena masovou turistikou, skryté perly, o kterých ví jenom místní. Přesto se nám to daří a děláme to stále s velkou chutí a nadšením,“ říká Martin Šimek, majitel CK Radynacestu.cz. 

Začtěte se do nabídky zájezdů do více jak 70 zemí světa, na kterých jsme intenzivně pracovali a připravovali je tak, jak bychom je chtěli prožít i my sami. Neustoupili jsme přitom z žádné z našich zásad – cestování v malých skupinkách, se skvělými průvodci a s ohledem na etický kodex.

Katalog si můžete prolistovat online. Velmi rádi vám jej ale pošleme také v tištěné verzi.Katalog si můžete prolistovat online. Velmi rádi vám jej ale pošleme také v tištěné verzi.

Vybírat si můžete téměř z 650 zájezdů s termíny na celý rok 2024. Samozřejmě, čím dříve si ten svůj vyberete, tím víc máte možností. Věříme, že vás zájezdy do rušných evropských metropolí s průvodcem, který zná jejich příběhy a rád vás do nich zasvětí, na odlehlá klidná místa ideální pro relax nebo na dosud málo probádané území s nádechem dobrodružství, nadchnou. 

Zajímají vás konkrétní termíny a aktuální ceny zájezdů? Stačí naskenovat QR kód na stránkách katalogu a dostanete se na veškeré podrobnosti včetně programů našich zájezdů, doporučeného vybavení, mapek nebo cen fakultativních výletů. 

QR kód jednoduše naskenujete a dostanete se přímo na stránky vybraného zájezdu či služby.QR kód jednoduše naskenujete a dostanete se přímo na stránky vybraného zájezdu či služby.

Pokud vás nebaví listovat katalogem, stačí zavítat na www.radynacestu.cz a vše si projít na webu. Právě tam si můžete zájezd také kdykoliv nezávazně rezervovat.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024