Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Plážová exotika na Bali -poznejte kousek sopečného ráje s chrámovým duchem

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 21. 11. 2016 | Přečteno: 1105x

Představujeme vám další exotickou novinku pro náročné cestovatele. Bali, země s jedinečnými přírodními scenériemi, činnými sopkami, průzračnými jezery, rýžovými poli a luxusními plážemi, je perlou Indonésie a příslibem nezapomenutelných zážitků. Pojeďte si pro ně s námi!

Vydejte se s námi na BaliVydejte se s námi na Bali

Chtěli byste zažít autentickou atmosféru života v tradiční vesnici zasazené v úchvatné přírodě Indonésie? Příležitost budete mít, když se s námi vydáte na jaře na ostrov Bali. Ona vesnice se jmenuje Penglipuran a okouzlí vás svou architekturou, srdečností a opravdovostí. Ostatně takové je celé Bali a jeho obyvatelé s ním...

Devět dní na rajském ostrově, který střeží dvě stále aktivní sopky (ovšem obávat se jich nemusíte), a v doprovodu zkušené průvodkyně  Vlaďky Svitákové, vám změní pohled na ideál dovolené i život samotný. 

Vyzdobené hinduistické chrámy vás pozvou k rozjímání, na chvíli se přenesete v čase a podíváte se třeba do soudní síně královského paláce ze 17. století. Nejlépe však posoudíte atraktivitu ostrova až s návštěvou opičího pralesa uprostřed rýžových polí. No a pak už jen vybalit ručníky a vychutnat si relax ve vlnách.

Znáte snad lepší způsob, jak utéct realitě a prožít něco nezapomenutelného? Zájezd To nejlepší z Bali + MOŘE poprvé už v dubnu. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024