Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

PŘEDPLAŤTE SI ZÁŽITKY A VYHRAJTE ZÁJEZD ZA 35 000 Kč aneb Do nové sezony s NDM

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 21. 8. 2023 | Přečteno: 455x
Téma: Soutěž

INSPIROVÁNI TRADICÍ... To je hlavní motto polokulaté 105. sezony Národního divadla moravskoslezského, se kterým každoročně spolupracujeme, protože nekonečné hledání inspirace je naším společným tématem. Propojte svou vášeň pro cestování a divadlo zakoupením předplatného na novou sezonu a zapojte se tak automaticky do slosování o voucher od CK Radynacestu.cz v hodnotě 35 000 Kč! 

Martin Šimek na scéně NDM losuje výherkyni poukazu na zájezd od CK Radynacestu.cz.Martin Šimek na scéně NDM losuje výherkyni poukazu na zájezd od CK Radynacestu.cz.

Máte rádi klasická díla světových i českých autorů? Pak se máte na co těšit. Již tradičně nebude na scéně Divadla Antonína Dvořáka a Divadla Jiřího Myrona chybět humor i drama, zábava i mrazení a skvělé herecké výkony. Stejně jako zájezd musí mít zkušeného průvodce, i divadlo musí mít osobnosti, za kterými si stojí. 

Balet Labutí jezero v nastudování režiséra Youriho Vámose vás nenechá chladnými a Médeia v podání Petry Kocmanové bude nezapomenutelným zážitkem. „Sezonu uzavře Den zúčtování našeho nejúspěšnějšího současného dramatika Tomáše Dianišky o hrozící apokalypse doutnající v každém z nás, v každé rodině i pod haldou Ema…,“ doplňuje Vojtěch Štěpánek, šéf činohry

Prodaná nevěsta bude uváděna na scéně NDM spolu s dalšími 7 díly Bedřicha Smetany.Prodaná nevěsta bude uváděna na scéně NDM spolu s dalšími 7 díly Bedřicha Smetany.

Největší projekt této sezony vás ale čeká na poli opery. „Je jím Smetanovský operní cyklus Ostrava 2024. Jsme jediné divadlo na světě, které v jubilejním roce 2024, v roce 200. výročí narození Bedřicha Smetany (1824–1884), uvede na scéně všech jeho 8 dokončených oper!“ vysvětluje Jiří Nekvasil, ředitel Národního divadla moravskoslezského. 

Ačkoliv heslem sezony je inspirace tradicí, tvůrci sáhli také po zcela nových tématech. „Čekají nás čtyři světové premiéry děl vzniklých pro naše divadlo. A k tomu několik premiér českých. V činohře, v muzikálu i baletu,“ zve šéf divadla. 

Těšit se můžete i na muzikál Producenti.Těšit se můžete i na muzikál Producenti.

Nalákali jsme vás? O důvod víc, proč si i letos koupit „permanentku na kulturní zážitky“, je šance vyhrát voucher v hodnotě 35 000 Kč na vámi vybraný zájezd od CK Radynacestu.cz.

Ale pozor, tahle nabídka platí jen pro milovníky kultury, kteří stihnou zakoupit předplatné do 7. září! Slosování pak již tradičně proběhne v rámci galavečera Národního divadla moravskoslezského. 

A jak si předplatné pořídit? Nejpohodlnější je zakoupit jej online na stránkách divadla nebo osobně v pasáži Divadla Jiřího Myrona. 

Předplatné si můžete zajistit osobně v kanceláři předplatného v Divadle Jiřího Myrona.Předplatné si můžete zajistit osobně v kanceláři předplatného v Divadle Jiřího Myrona.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024