Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Seznamka na lyžích: Pojeďte s námi do Jeseníků a najděte lásku

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 29. 9. 2014 | Přečteno: 1155x

Hledáte lásku? Pomůžeme vám! Pojeďte s námi do Jeseníků - zalyžujete si, pobavíte se a možná najdete i lásku. Pokud jste single a hory patří k vašim koníčkům, nabízíme ideální kombinaci aktivní dovolené a seznamky v jednom. Lásku na celý život vám nezaručíme, ale postaráme se o to, aby se pro vás stal výlet do Jeseníků nezapomenutelným zážitkem. 

Hotel Červenohorské sedloHotel Červenohorské sedlo

Pobytový lyžařský zájezd pro nezadané uprostřed Jeseníků v Červenohorském sedle? Ano, i tuto perličku má CK Radynacestu.cz v nabídce. A co vás na speciálním lyžařském zájezdu pro singles čeká? 

Sjezdovky dlouhé 6 km, čtyřsedačková lanovka přímo u hotelu a na svah rovnou v lyžácích. V příjemném hotelu si pochutnáte na výborné české kuchyni a k snídani si dáte obzvláště vypečené rohlíčky z hotelové pekárny. 

Ani nelyžaři ale nepřijdou zkrátka. Program nabízí také výšlap na Šerák či výlet na Ovčárnu, bazén nebo další seznamovací aktivity. 

Pojeďte si s námi zalyžovat do srdce Jeseníků a možná tady potkáte partnera pro život!

 

Tip: Příště už s námi můžete zabrouzdat třeba do Francie. Termíny zájezdů do Paříže máme vypsány i na příští rok. Taková žádost o ruku ve stínu Eiffelovky, by jistě za trochu cestování stála...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024