Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ O VOUCHER NA ZÁJEZD ZA 50 000: Plánujete zásnuby? S Danfil Diamonds a Radynacestu.cz zazáříte!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 6. 2023 | Přečteno: 889x
Téma: Soutěž

Plánujete zásnuby? Poradíme, kde koupit originální šperk a zahrát si tak o dovolenou snů s CK Radynacestu.cz! Česká šperkařská společnost Danfil Jewellery s.r.o., působící na trhu již od roku 1992, nás oslovila ke spolupráci. A protože téma romantických zásnub daleko od každodenního stereotypu a svatebních cest za nezapomenutelnými chvílemi ve dvou je nám blízké, šli jsme do toho. Jak tedy můžete vyhrát vysněnou dovolenou v hodnotě 50 tisíc korun třeba právě vy? 

Žádost o ruku na cestách nikdy nebude klišéŽádost o ruku na cestách nikdy nebude klišé

Společnost Danfil patří mezi vyhledávané odborníky v oblasti výroby šperku, a tak dnes zdobí nejednu ženu. Chcete-li potěšit tu vaši neotřelým designem, nejvyšší kvalitou výrobku, a navíc se nechat hýčkat maximální péčí o zákazníka v showroomu Danfilu, pak zavítejte do Liberce.

Už máte vybraný zásnubní prsten? Víme, kam pro něj jít!Už máte vybraný zásnubní prsten? Víme, kam pro něj jít!

Vše se dá samozřejmě vyřešit i online. Každopádně jiná cesta než nákup jakéhokoliv zásnubního prstenu z jejich nabídky vás k cestě za vysněnou dovolenou nedovede. Nebylo by příjemné pozvat svou vyvolenou na cestu za zážitky a třeba ve stínu Eiffelovy věže, v nejvyšším patře mrakodrapu Shard, na benátské gondole, vinici v Portu, uprostřed jordánské pouště nebo při plavbě mezi ostrovy požádat svou milou o ruku? Ano, ano, ano! Nic jiného snad ani odpovědět nemůže. 

Zásnubní prsten od společnosti Danfil odráží ženskou krásuZásnubní prsten od společnosti Danfil odráží ženskou krásu

Ještě do 30. června máte šanci vyhrát voucher na dovolenou za 50 000 Kč! Stačí si zakoupit zásnubní prsten v jakékoliv hodnotě a automaticky se zapojit do soutěže. Výherce bude vylosován z objednávek 1. července na Instagramu Danfil Diamonds

Vyberte takový prsten, který bude obrazem duše vaší partnerkyVyberte takový prsten, který bude obrazem duše vaší partnerky

Je správný čas se vyjádřit. Dejte svým citům průchod a my vám k tomu dodáme dokonalé prostředí. Zapojte se do soutěže a splňte si společné sny.

Je to cestovatelka? Romantička? Dračice? Vyberte takový prsten, který bude odrážet její osobnost a krásu. 

Prstenů všech barev, stylů, tvarů a velikostí najdete na www.danfil.czPrstenů všech barev, stylů, tvarů a velikostí najdete na www.danfil.cz

Bude jen na vás, zda voucher využijete ke koupi zážitkového zájezdu jako zásnubní cesty, nebo si jej schováte až na cestu svatební. Platnost voucheru je až do 30. 7. 2024. Stačí tedy stihnout svatbu do roka a do dne, jak velí tradice. Hodně štěstí! 

Poznávejte svět, poznávejte sebe a jeden druhého! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024