Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší ze Středomoří? Na podzim vyrážíme na okružní plavby luxusními loděmi!

Autor: Dimitrios Vlasakudis, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 5. 2015 | Přečteno: 1280x

Plánujete cestovat a chtěli byste vyzkoušet něco nového? Na okružních plavbách vám ukážeme nejzajímavější místa Středozemního moře a zároveň si odpočinete dost netradičním způsobem. Zažijete originální poznávací zájezd s naším průvodcem a nezapomenutelnou cestu na vlnách v jednom.

Přístav v Neapoli se sopkou VesuvPřístav v Neapoli se sopkou Vesuv

Středozemí – to není fiktivní kontinent z Pána prstenů, ale oblíbená letní destinace miliónů cestovatelů každý rok. Opalování na pláži, spousta dobrého jídla a pití, pohodlí v hotelu a nepopsatelně příjemný pocit, když si večer konečně zchladíte kůži Panthenolem – takhle si většina z nás představuje pobyt u moře.

Okružní plavba v sobě ale skrývá mnohem víc. Klasické letní dovolenky vás většinou přikovají na jednom místě a navštívit jiné lokality můžete maximálně v rámci fakultativních výletů, případně na vlastní pěst. Na plavbách zcela odpadá úmorné cestování mezi jednotlivými zastávkami. Bazény, vířivky a další možnosti wellness, fitness centrum, bary, restaurace, obchody, kosmetické a kadeřnické salóny, společenské místnosti s živou hudbou, divadlo, programy pro děti, kasina...  Loď skutečně nabízí takřka vše. A zatímco si užíváte, relaxujete, bavíte se a děláte víceméně cokoliv, na co máte zrovna náladu a chuť, pozvolna se přesouváte k dalšímu cíli.

Navštívíte ty nejvýznamnější památky Řecka – malebná modrobílá městečka s větrnými mlýny na Santorini, starobylý palác Knóssos, historické jádro ostrova Rhodos, byzantský klášter Nea Moni nebo monumentální, zlatem zdobenou Hagia Sofia v Istanbulu. A pokud vás tolik neláká Balkán, můžete vyrazit na plavbu po Itálii a zároveň navštívit Francii, Španělsko, Maltu a Mallorku. Na své si přijde opravdu každý. Vyplouváme na podzim!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024