Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Výherce zájezdu do Londýna Roman: Děkujeme za nádherný zážitek!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 11. 2014 | Přečteno: 1011x

Pan Roman před pár týdny vyrazil na Dny NATO a CK Radynacestu.cz ani neznal. Zastavil se u stánku naší cestovky a domů už se vracel jako šťastný vítěz zájezdu do Londýna. Výlet do Anglie si nemůže vynachválit a do kanceláře nám zaslal poděkování: Děkujeme za nádherný zážitek! S potěšením rozdáváme radost všem našim klientům. Přidejte se k nim. 

Tower Bridge zahalený do červánků. I takový pohled se vám může naskytnoutTower Bridge zahalený do červánků. I takový pohled se vám může naskytnout

Kdykoli od vás máme zpětnou reakci, jsme za ni vděční. A chvála nás samozřejmě těší dvakrát tolik. Ohlas pana Romana se týkal zájezdu To nejlepší z Londýna + TOWER a TOWER BRIDGE (letecky z Ostravy), který pořádáme pravidelně.

Pan Roman si svůj anglický příběh prožil na sklonku října (25.- 28. 10. 2014) a tady jsou jeho slova spokojenosti: 

Tento zájezd jsme si hodně moc užili. Vše bylo perfektní. O Vaší cestovce jsem se dozvěděl na Dnech NATO v Mošnově, kde se na mě usmálo štěstí, a tento zájezd jsem vyhrál:)

Od začátku až do konce jsme měli profesionální přístup. Rezervace proběhla v naprostém pořádku, ochotně mi byly zodpovězeny veškeré dotazy. Den před odletem mi volala paní Smékalová, aby mi shrnula všechny aktuální a důležité informace a zda všemu rozumím.

Na letišti nás přivítala průvodkyně Magdaléna Jurczygová, která nás doprovodila až na hotel v Londýně a z hotelu zpátky do Mošnova. Ráno se nás ujala průvodkyně Adéla Barošová, která nám ukázala krásy Londýna. Na všechny otázky dokázala dpovědět a poradit. Trasa byla udělána velice dobře. S oběma průvodkyněmi jsme byli moc spokojeni. Počasí jsme měli krásné. 

Děkujeme cestovce Radynacestu.cz a průvodkyním za nádherný zážitek a že jsme mohli shlédnout krásu Londýna.

Roman Klumpler, Nový Jičín 

Do Londýna s návštěvou Toweru a Tower Bridge létáme také z dalších dvou hlavních českých letišť - z Brna a z Prahy. Všechny letecké zájezdy do Londýna najdete v naší nabídce.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024