Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Překvapivý adventní Berlín + osvědčené Drážďany v jednom zájezdu: Pojeďte s námi přivítat Vánoce!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 11. 2014 | Přečteno: 1366x

Adventní Berlín + Drážďany autobusem z Prahy, to je kouzelný zážitek z tradičně pojatého vánočního veselí v Německu s přísadou ne zrovna typické návštěvy Berlína. Zatímco Drážďany patří ke stálicím adventních zájezdů, do Berlína o adventu cestovní kanceláře turisty často nezvou. Přitom v uličkách a na náměstích tohoto krásného města je každoročně až 60 adventních trhů! Pojeďte s námi přivítat Vánoce do Německa.

Adventní trhy v BerlíněAdventní trhy v Berlíně

Dvoudenní adventní zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější ze svátečního Berlína a Drážďan, vyjíždí z Prahy už 13. prosince ráno. Státní opera, Braniborská brána, Říšský sněm, katedrála sv. Hedviky a mnoho dalšího vám nabídne Berlín - město se stopami historie, kam se podíváte. Nechte se unášet vánočním kouzlem 60 adventních trhů s typickými berlínskými specialitami v uličkách i na náměstích, a to zdaleka není vše.

Z Berlína vás vezmeme rovnou do Drážďan – starobylé metropole Saska s jedinečnou sváteční atmosférou. Ochutnáte drážďanskou štolu a uvidíte čtrnáctimtrovou vánoční pyramidu. Ujít si nenecháme ani barokní skvost Zwinger či známou Semperovu operu. 

Prožijte s námi kouzlo Vánoc a poznejte adventní Berlín a Drážďany s naším zájezdem!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024