Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Dvojitá porce zážitků? Předplatila si vstup do Národního divadla v Ostravě a vyhrála zájezd!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 9. 2016 | Přečteno: 1106x

Podívat se zadarmo do Gaudího fascinujícího města? Šanci měl každý, kdo si pořídil předplatné do Národního divadla moravskoslezského na právě odstartovanou sezonu 2016/17. A výhra padla opravdu do dobrých rukou. Paní Vlasta totiž nechyběla v hledišti ani jedinou sezonu, a to už od školních let. Vstříc zážitkům do španělské Barcelony se s námi vydá na jaře.

Výherkyně zájezdu paní ČížkováVýherkyně zájezdu paní Čížková

Živoucí ruch ulice La Rambla, Gaudího Parc Güell plný uměleckých děl, ikonická katedrála Sagrada Família nebo show Magické fontány... Představení s nejkrásnějšími kulisami, autentickými herci a skvělou atmosférou čeká paní Vlastu v rámci leteckého zájezdu CK Radynacestu To nejlepší z Barcelony. Na palubu letadla si navíc může vzít jednu osobu, se kterou chce mimořádné zážitky z cest sdílet. 

Losování o zájezdLosování o zájezd

Štěstí se obrátilo na stranu paní Vlastu Čížkovou na slavnostním Galavečeru k zahájení sezony, který proběhl 3. září v Divadle Antonína Dvořáka v Ostravě. Výherní lístek z osudí tentokrát vylosoval syn jednatele CK Radynacestu Martina Šimka Henryk a slavnostně předal voucher výherkyni, která se svěřila, že si předplatné do divadla kupuje už od školních let. 

Umění je zkrátka vášeň. A se stejnou vášní vás provedou naši průvodci napříč celou Evropou. Přidejte se k paní Vlastě, sbírejte zážitky na všech stranách a pojeďte s námi do Barcelony!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024