Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: E-book Skrytá místa Paříže a Londýna. Jak a proč vznikla naše první e-kniha? Stahujte zdarma!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 4. 2016 | Přečteno: 3584x

Napsat e-knihu je proces, na kterém se podílí široký tým lidí. Musí se dohodnout téma, vybrat autor, forma vyprávění i textu, připravit grafika... A na konci toho všeho je, snad poutavý, příběh, jenž odhaluje skrytá místa Paříže a Londýna. Představujeme vám dobrodružství Vašíka Rady aneb Jak na cestu za zážitky nebrat mapu, ale maminku a nebát se gilotiny, medvěda ani hvězd…

  

Cestování je naší láskou, a proto jsme hledali nejvhodnější způsob, jak tuto vášeň co nejvěrněji předat i vám. Nakonec jsme se rozhodli jít na to netradičně – knihou. A protože doba je hektická, moderní a elektronická, má i naše kniha svou e-podobu.

Rádi bychom vám jejím prostřednictvím vyprávěli příběh, vlastně hned několik příběhů, ve kterých se podíváme do dvou hlavních měst Evropy, která jsou léty prověřená námi i našimi klienty, Paříže a Londýna. Poznáme je tak trochu jiným způsobem, než byste čekali – skrze skrytá místa. 

Příběhy vám chceme vyprávět na pozadí putování malého chlapce Vašíka a jeho maminky, která dříve pracovala jako průvodkyně a nyní touží ukázat svému synovi zajímavosti, které při své práci objevila.

Ne náhodou vám ony skryté kouty představujeme skrze skutečnou průvodkyni, která daná místa zná jako své boty. Autorkou textu je totiž naše zkušená průvodkyně Bára Klementová, která pod křídly cestovní kanceláře Radynacestu.cz provází zájezdy po Belgii, Holandsku, Francii, Anglii nebo USA.

Stáhněte si níže pravděpodobně vůbec první e-book v dějinách cestování, pod kterým je podepsán tým expertů, pro které je cestování prací a zároveň i životním koníčkem, „Skrytá místa Paříže a Londýna“, a projděte se s Vašíkem a jeho maminkou kouzelnými zákoutími evropských metropolí.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024