Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

PŘEDPLATNÉ PRO CESTOVATELE ZDARMA: Cestujte s námi pravidelně a začtěte se do nových titulů!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 2. 2024 | Přečteno: 684x

Cestujte s CK Radynacestu.cz častěji a získejte možnost objednávky předplatného na celý rok zdarma. Do nabídky Cestovatelského klubu jsme přimíchali oblíbený geografický časopis Koktejl nebo National Geographic na celý rok zdarma. Je-li celým vaším světem gastronomie, pak vás bude bavit Gurmet, a pokud rádi nakukujete do světa celebrit, pak je tu pro vás společenský měsíčník Glanc. Tím ale výhody pravidelného cestování s námi nekončí. Tak co tam máme dál? 

Staňte se naším pravidelným cestovatelem a užívejte si všechny výhody cestovatelského klubu Jsem pod vlivem cestStaňte se naším pravidelným cestovatelem a užívejte si všechny výhody cestovatelského klubu Jsem pod vlivem cest

Cestujete s Radynacestu rádi? Tak proč toho nevyužít! Pokud se s námi vydáváte objevovat svět a jeho zajímavosti alespoň 1x za 3 roky, získáváte automaticky status CESTOVATEL. Znamená to, že jednoduše každý, kdo se s námi vypraví na cesty, je pro nás cestovatel s velkým C a zaslouží si výhody. Ty začínají first minute slevou na zájezd ve výši 2000 Kč na osobu, pokračují volným vstupem na besedy a přednášky a končí třeba slevou na tištěné průvodce nebo nové knihy

Stejné výhody vás čekají i v dalším levelu Cestovatelského klubu pojmenovaném PRAVIDELNÝ CESTOVATEL. Pro ty, kteří s námi cestují pravidelně alespoň 1x za kalendářní rok po dobu 3 let za sebou, ale máme navíc ještě pojištění k zájezdu zdarma, naše ponožky Cestovatelky a předplatné časopisu National Geographic (nebo Koktejl, Gurmet či Glanc) na celý rok zdarma. 

No a do třetice všeho dobrého je tady VELKÝ CESTOVATEL. A když velký cestovatel, tak musí být i velká odměna! Když s námi cestujete pravidelně alespoň 2x za poslední kalendářní rok, máte u nás krom všech již zmíněných výhod ještě parkování na letišti zdarma a jednou za rok slevový kupón v hodnotě 1000 Kč na jakýkoliv vámi vybraný zájezd. 

Mnoho informací? Vše najdete pohodlně ve svém uživatelském účtu na webu radynacestu.cz. Ke svým výhodám se tak dostanete kdykoliv a odkudkoliv. 

Nevíte, pro který časopis se rozhodnout? 

Vybírat můžete hned ze čtyř titulůVybírat můžete hned ze čtyř titulů

  • National Geographic

National Geographic je měsíčník s bohatou historií. Přináší spoustu zajímavostí z různých koutů světa doplněných o exkluzivní fotografie, ať už se jedná o přírodu, vědu, techniku, kulturu, nebo ekologii. Každý předplatitel získá k předplatnému exkluzivní členství v National Geographic Society. A tížit vás nemusí ani ekologická stopa, kterou odebíráním zanecháte. Časopis je totiž balen do biologicky rozložitelného ekologického obalu.

  • Koktejl

Dvouměsíčník o cestování za exotikou i do nejzajímavějších koutů našeho okolí se vrací na trh jako největší český geografický magazín, který svým čtenářům zprostředkuje jedinečná setkání s faunou, flórou, kulturou, historií a lidmi ze všech koutů světa.

  • Gurmet

Měsíčník pro labužníky je plný inspirativních receptů z dostupných potravin. Nabízí nejen úžasné sezonní recepty, ale také trendy a novinky z oblasti gastronomie. Vše je samozřejmě doplněno lákavými fotografiemi a tajnými tipy šéfkuchařů. 

  • GLANC

Exkluzivní měsíčník o nejnovějších trendech v módě, kosmetice, zdraví a cestování plný rozhovorů se zajímavými osobnostmi si mezi společenskými časopisy drží výsostné místo. Zkrátka ani po letech neztrácí glanc. 

Ať už si vyberete jakýkoliv z titulů, vždy dostáváte elektronickou verzi k tištěné zcela ZDARMA. Další informace k předplatnému a časopisům z rodiny VLTAVA LABE MEDIA najdete na mojepredplatne.cz.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024