Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Míši Smékalové: když máte cestování v povaze, Řecko v srdci a vzdělání jako motor

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 3. 2017 | Přečteno: 4653x

Řecko zná od historie přes vývoj jazyka až po místní zvyky. Má tady spustu kamarádů a jakmile vystoupí z letadla a nadechne se, cítí, že je doma. Naše průvodkyně Míša Smékalová s Řeckem srostla, stejně jako s CK Radynacestu.cz, kde se s ní můžete potkávat už šest let. Podívejte se na videomedailonek naší světaznalé expertky a nahlédněte do zákulisí zájezdů, na kterých se na vás i letos těší!

Michaela Smékalová patří k průvodcům, kteří ke svému povolání nepřišli náhodou. Že chce cestovat, věděla už od střední školy, a tak studovala jazyky a každé léto trávila na řeckých ostrovech. Pohoda, na kterou se těší s každou další návštěvou, je prý v Řecku nakažlivá. Proto vás Míša ráda pozve nejen na památky, ale i do své oblíbené taverny a ukáže to „něco víc“, co jako běžný turista nemáte šanci poznat.

Začalo to Řeckem, pokračovalo Kyprem a pak i Londýnem. Nejnovějším přírůstkem mezi Míšinými oblíbenými destinacemi je Řím. Ať se vydá kamkoliv na světě, pokaždé už myslí na to, jak by své zážitky a zkušenosti mohla využít dál. „To je to, co máme skutečně zažito a odžito,“ říká Míša a dodává: „To autentické, co se snažíme nejen napasovat do programu, ale především předat na zájezdech našim klientům.“ 

Zajímá vás, co Míša na Řecku nejvíc miluje? Pak s ní můžete vyrazit letecky do Athén třeba už v květnu. Těší se na vás!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024