Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

22 dětí si užilo Disneyland a Asterix Park s Radynacestu.cz

Autor: Kateřina Koláčková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 7. 2014 | Přečteno: 2729x

Výherci ze 7. třídy, ZŠ ZdounkyVýherci ze 7. třídy, ZŠ Zdounky

„Chtěla bych poděkovat za perfektní organizaci našeho zájezdu do Paříže. Děti byly nadšené ze všech atrakcí v obou parcích. Opravdu si užívaly a budou mít na co vzpomínat…“, napsala nám v úvodu svého poděkování učitelka ZŠ Zdounky Lenka Hausmajerová.

Taková spokojenost nás těší o to víc, že výlet do pařížského Disneylandu a Asterix Parku třída vyhrála v soutěži Rádia Čas. Prázdninový sen jim tak CK Radynacestu.cz, která pobyt do soutěže věnovala, splnila zcela zdarma.

Pinocchio nebo keltská vesnička? Z Paříže přímo do pohádky

Tereza Vrbová, naše ostřílená průvodkyně, dětem ukázala nejkrásnější památky a místa Paříže jako Eiffelovu věž, katedrálu Notre-Dame a děti se spolu s paní učitelkou projely lodí po Seině.

Největší zážitek si však odnesly z celodenního pobytu v pohádkovém Disneylandu. Druhý den pak strávily v keltské vesničce Asterixe a Obelixe – Asterix Parku.

„Paní průvodkyně Tereza Vrbová se snažila program přizpůsobit dané situaci, vše s námi konzultovala. Časově vše pěkně navazovalo. Skvěle se o nás starala, ukázala nám nejznámější místa Paříže. Řekla nám spoustu zajímavostí a dokonce si na závěr zájezdu pro děti připravila kvíz."

Večerní plavba lodí po Seině byla pro víc jak dvacítku dětí nezapomenutelným zážitkem.

"Dobře bylo vyřešené i stravování pomocí poukázek. Děti si tak mohly dát jídlo kdykoliv během dne a mohly si vybrat, na co právě měly chuť. Poděkování si zaslouží i trpěliví řidiči, kteří nám splnili všechna přání.“, zakončila svůj ohlas na náš zájezd paní Lenka Hausmajerová.

Zájezd do Paříže, Londýna, Říma, Benátek nebo jakékoli jiné krásné destinace připravíme na míru i pro vaši třídu. Stačí nám sdělit vaše požadavky.

Další informace a ohlasy na skupinové zájezdy s CK Radynacestu.cz si přečtěte také na našem webu – Pro skupiny.

Užijte si s námi cestování společně a bez starostí…


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024