Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ADVENTNÍ KALENDÁŘ: 24 dnů plných slev a nezapomenutelných cestovatelských zážitků!

Autor: Gabriela Špurková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 11. 2023 | Přečteno: 5602x
Téma: Akce, Advent

Otevřete s námi každý den, přesně v 8:00 hodin, jedno okénko Cestovatelského adventního kalendáře, pořiďte si dokonalé zážitky, a ještě ušetřete až 5 500 Kč. Jak? Buďte s námi online tady nebo na sítích CK Radynacestu.cz. A co to bude dnes? 

Chyťte si svou slevu v Adventním kalendáři Radynacestu.cz a plňte si své cestovatelské sny!Chyťte si svou slevu v Adventním kalendáři Radynacestu.cz a plňte si své cestovatelské sny!

DNES PRO VÁS MÁME: 

Zážitek v podobě barevné smršti kachlí a keramiky a odvezte si domů skvělý designový kousek. Dnes sleva na zájezd do Mexika 2000 Kč/osoba!

Kód: adventnikalendar24 (kód uvádějte do poznámky v rezervaci)

Až do 24. prosince 2023 vám každé ráno tady na Blogu ze zákulisí nebo na našich sociálních sítích Faceboook a Instagram odhalíme jedno překvapení v podobě hodnotného zážitku, který vám dáme k zájezdu zcela zdarma, nebo slevy až 2 000 Kč na osobu na konkrétní zájezd z naší nabídky

Každý den vás tak čeká něco nového a vzrušujícího. Ale pozor: sleva vždy trvá jen do půlnoci daného dne, proto s rezervací zájezdu moc neotálejte. 

Co můžete očekávat?

1. slevy na zájezdy: ve vybrané dny vám představíme slevu na jeden z našich oblíbených zájezdů. To znamená, že si můžete splnit sen o dovolené za výhodnější cenu. 

2. zážitky zdarma: k nákupu zájezdu v daný den získáte zdarma fakultativní výlet nebo například adrenalinový či kulturní zážitek, který je běžně pro klienty zpoplatněn.

Jak to celé funguje? 

Stačí sledovat naše sociální sítě, a jakmile vám některá ze slev či zážitků padne do oka, zájezd si nezávazně rezervovat, do poznámky vepsat unikátní kód (adventnikalendar a číso podle aktuálního data např.pro 1. 12. je kód adventnikalendar1) a vyčkat, až vás zkontaktujeme.

Sleva či zážitek vám pak budou odečteny v kalkulaci zájezdu, tedy poté, co si rezervaci potvrdíte telefonicky či e-mailem s naší poradkyní k zájezdům. Slevy se nesčítají s ostatními slevami a platí pouze na vaše nové rezervace.

„Každý den najdete na našich sítích nový zájezd či zážitek, který vás inspiruje k plánování vaší další dovolené. Ať už sníte o tropických plážích, dobrodružství v horách, poznávání nových kultur, nebo odpočinku, máme pro vás něco připraveno a věříme, že si každý najde to své,“ zve k netradičnímu Cestovatelskému adventnímu kalendáři Martin Šimek, majitel CK Radynacestu.cz. 

Vánoce jsou časem věnování, a my to víme. Proto chceme být vaším Ježíškem, nebo chcete-li vánočním Santou, který vám přinese ty nejlepší dárky ve formě cestování a dobrodružství.

Šťastné a veselé! 

Gabriela Špurková

Gabriela ŠpurkováExpert Radynacestu.cz

Cestovat znamená objevovat nepoznané.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024