Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Adventní zájezdy z Bratislavy: Autobusem i letecky za krásami předvánoční Evropy

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 14. 10. 2014 | Přečteno: 1062x

Dopřejte si nevšední advent v některé z evropských metropolí pohodlně autobusem či letecky z Bratislavy. Prožijte s námi adventní čas v Salzburgu, navštivte fascinující průvod čertů ve Schladmingu, objevte romantickou Vídeň, projeďte se sváteční Budapeští, zazpívejte si koledy na Staroměstském náměstí v Praze nebo nakupte dárky ve slevách v centru Londýna! 

Adventní BudapešťAdventní Budapešť

1. Za rozvernými čerty do Schladmingu

Už jste měli příležitost seznámit se s rakouskými čerty? Pokud ne, pojeďte s námi! Fascinující průvod pekelníků se vám postará o nezapomenutelný zážitek. Sváteční kouzlo ale nesmíme upřít ani předvánočnímu Salzburgu. Prohlédnete si Mozartův dům, projdete se zahradami zámku Mirabell a vychutnáte si sváteční punč či tyrolský špek. 

Poznejte adventní Salzburg a nenechte si ujít pověstné čerty ve Schladmingu! Více o zájezdu do Salzburgu zde.

2. Na sváteční medovinu a kaštany do Budapešti

V čem je Budapešť jiná než Bratislava? Odpověď na tuto otázku najdete, když vyrazíte do svátečně vyzdobené metropole Maďarska s námi. Zažijte předvánoční atmosféru Budapešti na vlastní kůži. Uvidíte Královský palác, korunovační Matyášův chrám i dominantu města - Rybářskou baštu. O víkendovém čase si vychutnáte medovinu či pečené kaštany na trzích. 

Okuste s námi atmosféru maďarských Vánoc a poznejte adventní Budapešť! Více o zájezdu do Budapešti zde.

3. Za opravdovou romantikou do Vídně

Adventní zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější z rakouské metropole Vídeň, vám nabízíme hned ve dvou termínech. Navštívíme barokní klenot Karlskirche, slavnou Albertinu i Státní operu. Vychutnáte si tradiční vánoční trhy s punčem, cukrovím, marcipánem i pečenými kaštany. Zkrátka romantika, jak má být…

Prožijte s námi kouzlo rakouských Vánoc a objevte adventní Vídeň! Více o zájezdu do Vídně zde.

4. Na tradiční adventní trhy do Prahy

Kdyby padla otázka, kdy má Praha největší kouzlo, většina návštěvníků by určitě odpověděla, že právě v době adventu. Svátečně vyzdobená metropole dýchá nefalšovanou atmosférou českých Vánoc. Pojeďte s námi do Prahy a zastavte se u kulis pohádkového města – navštívíme Pražský hrad, barokní skvost Chrám sv. Mikuláše, Staroměstské náměstí i Prašnou bránu a stavíme se na svařené víno na vánoční trhy.

Prožijte s námi tradiční české Vánoce v adventní Praze! Více o zájezdu do Prahy zde.

5. Pro vánoční dárky letecky do Londýna

Milujete nakupování vánočních dárků? Zapomeňte na předražené obchody ve vašem městě a zajeďte si do Londýna! Nabízíme adventní eurovíkend s průvodcem, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna a navíc domů nepojedete s prázdnou. Navštívíte Trafalgarské náměstí s vánočním stromem, projedete se doubledeckerem a protáhneme vás těmi nejlepšími obchody pro nákup vánočních dárků.

Prohlédněte si Londýn v adventním hávu a pojeďte s námi na předvánoční nákupy! Více o zájezdu do Londýna zde.

6. K vánočnímu stromečku před Koloseum

Všechny cesty vedou do Říma - a ta z letiště v Bratislavě je stejně rychlá jako z Ruzyně. Zařídíme hotel i průvodce, ale hlavně se vám postaráme o krásný adventní zážitek. Zavítáte na nejslavnější vánoční trh na náměstí Piazza Navona, vydáte se do adventně oděného Vatikánu, nakoupíte vánoční dárky a vzpomínku na Řím si uchováte fotkou před vánočním stromem u Kolosea. 

Vychutnejte si s námi kouzlo italských Vánoc a poznejte adventní Řím! Více o zájezdu do Říma zde.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024