Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Báry Klementové: Svět jsem procestovala už v pěti letech, průvodcováním si plním sen

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 21. 7. 2015 | Přečteno: 1949x

Příběh průvodkyně Báry Klementové je z těch, které vás chytnou za srdce. Když jí byly tři roky, vyhrála zájezd do Disneylandu. O dva roky později ji dědeček vzal na cestu kolem světa a cestování se tak stalo její vášní. Dnes předává své zkušenosti ostatním. Jak to vypadá, když se vám splní životní sen? 

O tom by mohla Bára vyprávět. A také vypráví - v novém videorozhovoru vám na sebe prozradí, proč si vybrala práci průvodkyně v CK Radynacestu.cz a jak odděluje (nebo spíše neodděluje) své povolání od soukromí. Z jejích slov pak pochopíte, že provádět lidi po světě pro ni není jen práce jako každá jiná, ale životní filozofie, poslání a především splněný sen. 

Cesta k průvodcovství přitom nebyla přímá. Bára vyzkoušela několik povolání, včetně učitelství ve školce. Předávat vědomosti jí nebylo cizí už tehdy a baví jí to dosud. Nejvíc si však cení variability, kterou práce v Radynacestu.cz přináší. Provádí klienty po evropských metropolích Londýně, Pařiži, Bruselu či Amsterdamu, ale i za oceánem v New Yorku nebo v nové destinaci Moskvě.

Když necestuje pracovně, cestuje soukromě. Sama ráda poznává nepoznané a studuje taje cizích jazyků. Čas strávený v Čechách věnuje rodině a příteli, přednáškám z cest a procházkám po Praze. Potkejte se s průvodkyní Bárou Klementovou i vy na jednom z našich zájezdů nebo si alespoň pročtěte její zajímavé články na Magazínu

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024