Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

TIPY, KAM LETĚT Z BRNA: Brno i Vídeň letí! Sedmička zájezdů napříč Evropou. Vybrali byste si?

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 5. 2023 | Přečteno: 867x
Téma: Blog, Tipy, Brno, Vídeň

Máte blíž do Brna než do Prahy a Vídeň za humny? Pod heslem brněnského letiště: Cestování z Brna letí, z něj rádi letecky cestujeme i my v CK Radynacestu.cz. Ovšem letí i cestování z Vídně! Přinášíme vám důvody i tipy, kam a proč odtud s námi vyrazit. 

Poznejte výhody blízkých letišť a leťte z Brna nebo VídněPoznejte výhody blízkých letišť a leťte z Brna nebo Vídně 

Letiště Brno-Tuřany je druhé největší u nás s mezinárodním provozem a odbaví kolem půl milionu cestujících ročně. Své stopy na něm zanechal papež Benedikt XVI. a také spousta našich cestovatelů, kteří s námi odtud navštívili Londýn. Z Brna do britské metropole doletíte pohodlně za 2 hodiny, a to třeba s dětmi za vánočním Harrym Potterem.

Tipy na zájezdy z Brna:

Dobrodružství zažijete ve studiích Harryho PotteraDobrodružství zažijete ve studiích Harryho Pottera

I z Vídně to létá vlídně

Mezinárodní letiště ve Vídni je velmi oblíbeným hned z několika důvodů. Tím prvním je podle specialistky zájezdů Kataríny Kolíbalové lepší dostupnost pro Moravu i východní Čechy. „Zdejší cestovatelé můžou mít jednoduše do Prahy dál. Druhým nezanedbatelným argumentem jsou levnější letenky a také větší výběr linek s vyšší frekvencí letů,“ vysvětluje Katarína.

Tipy na zájezdy z Vídně:

S průvodcem se setkáte přímo na vídeňském letišti – a jak se tam nejlépe dostat? „V případě zájmu poradíme/zprostředkujeme lístky na vlak či autobus. Například z Brna do Vídně jich jezdí několik až na letiště a bez přestupu. Z autobusu se vystoupí přímo před terminálem,“ popisuje dopravní spojení Katarína Kolíbalová, která připravuje zájezdy s odletem z Vídně.

„Od letošního června navíc Brno mění vlakového dopravce a nově bude vypraven brzký ranní přímý spoj, který na vídeňské letiště přijede ještě před první ranní vlnou odletů“, upřesňuje Katarína a dodává, že sama soukromě létá jedině z Vídně. 

Vyzkoušejte i vy výhody odletů z letišť, která jsou vám blíž, a poleťte s námi za zážitky! Vyberte si z našich leteckých zájezdů z Brna nebo Vídně a cestujte s průvodcem, se kterým se budete cítit jako místní.

Poznávejte svět, poznávejte sebe!


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024