Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Soutěž s CK Radynacestu.cz: Chytila Ostře sledovaný vlak a vyhrála zájezd do Paříže!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 10. 2014 | Přečteno: 1905x

Představte si, že si takhle v sobotu vyrazíte vlakem na výlet a místo stewardky se najednou objeví celý televizní štáb, začne vám klást otázky a nabídne zajímavé výhry. Jezdíte-li s vlaky společnosti Student Agency, může se to stát i vám. A protože CK Radynacestu.cz oceňuje chytré hlavičky, spojila síly s oblíbeným dopravcem a TV Relax a věnovala do nové soutěže zájezd pro dva do Paříže s návštěvou Versailles. Na ostře sledovaný soutěžní vlak nasedla i paní Markéta a zaslouženě vyhrála! Gratulujeme!

Paní Markéta při předávání poukazu na zájezd do Paříže Paní Markéta při předávání poukazu na zájezd do Paříže

Pozor, pozor! Z druhého nástupiště odjíždí soutěžní vlak. Pokud jste příznivci křížovek a kvízů, možná jste si už všimli pořadu Ostře sledovaný vlak, který běží každý den v 17:30 na TV Relax. Žádní předem domluvení soutěžící, náhodně vylosované otázky a skvělé ceny, včetně zájezdu do Paříže s návštěvou Versailles pro dvě osoby od CK Radynacestu.cz.

Štěstí ve hře, ale především znalosti, pomohly k výhře také paní Markétě, která si odnesla letecký zájezd do francouzské metropole od CK Radynacestu.cz. Nebála se zariskovat, vsadila výhru ze zlatého kufříku a vyplatilo se. Jak si v soutěži o poznávací zájezd Markéta počínala, můžete sledovat v repríze pořadu 28. 10. na TV Relax. 

Výherkyni cenu osobně předal jednatel cestovní kanceláře Martin Šimek v postorách naší ostravské centrály (viz fotografie). Video z předávání hodnotné výhry si můžete prohlédnout ve zpravodajském pořadu To nej z České republiky

Na palubě soutěžního vlaku se na vás i v příštích dnech těší moderátoři Monika Žídková a Jan Antonín Duchoslav. Paní Markétě ještě jednou gratulujeme a přejeme ŠŤASTNOU CESTU!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024