Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Dny NATO už tento víkend v Mošnově: Buďte u velkolepé letecké show s námi!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 16. 9. 2014 | Přečteno: 1684x

Přijďte už tento víkend na Dny NATO na letišti Ostrava a navštivte stánek CK Radynacestu! Rádi zodpovíme vaše cestovatelské dotazy a poradíme, jak vybrat poznávací zájezd. Navíc můžete vyhrát letecký eurovíkend v Londýně a děti vstupenky do pařížského Disneylandu! Zastavte se u nás a nechte si poradit!

Diváci u obrovského ruského nákladního letounu RuslanDiváci u obrovského ruského nákladního letounu Ruslan

Po oba dva dny bude v areálu Letiště Leoše Janáčka Ostrava připraven stánek cestovní kanceláře Radynacestu. Naše produktové specialistky vám ochotně poradí s výběrem poznávacího zájezdu. Ptát se jich můžete i na vše ostatní z oblasti cestování. K dispozici budou samozřejmě i katalogy, letáčky a brožury k zemím, které s námi můžete navštívit. 

Pro děti bude na stánku připravena spousta zábavy v podobě her, soutěží a zapomenout nesmíme ani na sladkosti. Po vyplnění soutěžního kupónu budou naši malí návštěvníci hrát o 3 knihy Můj první atlas. Hlavní výherce získá poukaz na 2 vstupenky do pařížského Disneylandu. 

V sobotu přesně v 16 hodin navíc vylosujeme výherce soutěže o eurovíkend v Londýně! 

Dny NATO na MošnověDny NATO na MošnověUkázka bojového uměníUkázka bojového umění

Vstup do areálu letiště je zdarma a otevírá se vždy už v 8:30 hodin ráno. Letošním hlavním lákadlem největší bezpečnostní show je evropská premiéra unikátního amerického konvertoplánu CV-22B Osprey pro speciální jednotky.

Dle nového konceptu Dnů NATO bude mít od tohoto ročníku přehlídka také partnerskou zemi, která představí svá bezpečnostní želízka v ohni. Letos bude touto zemí sousední Polsko. 

Již tradičně se návštěvníci mohou těšit také na ukázky těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dynamické ukázky výcviku speciálních jednotek, a prezentace výzbroje, výstroje a vybavení útvarů vojáků, hasičů a policistů, celníků, vězeňské služby, městské policie a dalších elitních útvarů. 

Kompletní informace k víkendové show, včetně plánku, jak se do areálu dostat, najdete na www.natodays.cz.

Přijďte se na velkolepou show podívat a zastavte se u stánku Radynacestu.cz.

Budeme se na vás těšit!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024