Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ROZHOVOR v Drcení s Danielou: ředitel CK Radynacestu.cz Martin Šimek pod palbou otázek na DVTV. Jak obstál?

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 10. 2015 | Přečteno: 1431x

Dostat se pod palbu otázek moderátorky DVTV Daniely Drtinové – to je představa, ze které politikům, lobbistům a veřejně známým lidem vstávají vlasy na hlavě. Jsou ale tací, kteří „výslech“ nekompromisní moderátorky podstoupí dobrovolně. Podívejte se, jak obstál Martin Šimek, ředitel Radynacestu.cz.

DVTV s Martinem ŠimkemDVTV s Martinem Šimkem

Daniela Drtinová, něžná (ačkoli v jejím případě je toto slovo ve velkých uvozovkách) polovička internetové televize, nabídla na Startovači za podporu projektu DVTV rozhovor nebo večeři ve dvou. Martin Šimek, jednatel CK Radynacestu.cz, přijal výzvu, projekt podpořil a absolvoval „Drcení s Danielou“. Uhájil barvy své cestovní kanceláře, specializující se na poznávací zájezdy? Podívejte se sami!

Nekompromisní moderátorka Martina Šimka vůbec nešetřila. Své otázky směřovala nejen na služby naší cestovní kanceláře, ale i na aktuální témata týkající se novely zákona o pojištění proti úpadku CK, levné německé konkurence nebo negativního postoje k uprchlické krizi. Z úst ředitele naší kanceláře zaměřené na eurovíkendy i poznávací cesty za oceán se tak dozvíte, v čem jsme jiní, proč jsme lepší a na jakých hodnotách trváme. 

Celý pořad „Drcení s Danielou“, ve kterém byl Martin Šimek hostem, si můžete prohlédnout v archivu (ze dne 26. 9. 2015) DVTV. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024