Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Galavečer Národního divadla moravskoslezského - koupila si předplatné, a zájezd do Říma je doma!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 6. 10. 2015 | Přečteno: 751x

Koupit si předplatné do divadla a jako třešničku na dortu vyhrát zájezd? Tak tomu se říká terno. A paní Jarmile se povedlo. Letošní slavnostní galavečer Národního divadla moravskoslezského k příležitosti zahájení 97. divadelní sezóny měl pro jednoho z diváků sladkou příchuť díky CK Radynacestu.cz, která do soutěže věnovala poznávací zájezd do Říma. Pojďte se s námi podívat, jak to celé probíhalo.

Losování výherce na prknech divadlaLosování výherce na prknech divadla

Šestého září večer se na prknech Divadla Antonína Dvořáka děly velké věci. Tančilo se, zpívalo, a především glosovalo a losovalo. Při příležitosti zahájení již 97. divadelní sezóny se ostravské divadlo obléklo do gala a na slavnostním večeru nabídlo ochutnávku z repertoáru. 

V letošní sezóně svým divákům přinese 15 nových inscenací a spoustu dalších překvapení. Jedno milé překvapení ale čekalo ještě týž večer na vítězku soutěže s Radynacestu.cz.

Naše cestovní kancelář již třetím rokem s divadlem intenzivně spolupracuje a podporuje zájem o kulturu v regionu formou hodnotné ceny. Tou byl letos letecký zájezd do Říma, který mohl vyhrát každý, kdo si zakoupil předplatné do Národního divadla moravskoslezského na právě zahájenou sezónu.

        

Přímo na prknech, která znamenají svět, vylosovala jedna z tanečnic vítěze, respektive vítězku, a na pomoc si přizvala ředitele CK Radynacestu.cz Martina Šimka. Paní Jarmila si svůj poukaz na zájezd již vyzvedla, a může se tak těšit na rok ve znamení kultury a nevšedních cestovatelských zážitků. 

Ještě jednou gratulujeme!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024