Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Letecky do Moskvy? Bohatá dáma v letech má co nabídnout!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 4. 5. 2015 | Přečteno: 862x

Některé zájezdy nepotřebují dlouze představovat, protože jsou TOP nabídkou samy o sobě. Takový je i letecký zájezd do Moskvy! Poznejte s námi zemi, kterou jedni zatracují a druzí milují. Zemi, kde se lidé dělí jen na chudé či pohádkově bohaté. Rusko je zkrátka třeba objevovat slupku po slupce - od největší matrjošky po nejmenší...

V Moskvě nemůžete vynechat návštěvu Rudého náměstí se svými dominantamiV Moskvě nemůžete vynechat návštěvu Rudého náměstí se svými dominantami

Moskva je bohatá stará dáma, která se pyšní okázalými stavbami, zlatými kopulemi chrámů, obrovskými náměstími i hypermoderními nákupními centry. Na druhou stranu má i ona svou skromnější a lidštější tvář třeba v podobě parků, galerií a kouzelných kaváren.

Dejte Moskvě šanci a odhoďte předsudky a nenávist, kterou mají na svědomí činy ruských "hrdinů" od Lenina až po Putina. A co vás s námi čeká? Prohlédnete si symbol ruské moci - Kreml, užijete si okružní jízdu stanicemi moskevského metra i vyhlídkovou plavbu lodí.

Moskvu ale na chvíli také opustíme a vydáme se prozkoumat klášterní městečko Sergijev Posad. A pokud si i ve svém věku stále rádi hrajete, navštívit s námi můžete Muzeum hraček, kde si budete moci prohlédnout především tradiční ruské matrjošky. 

Nenechte si ujít jedinečný poznávací zájezd do ruské metropole a poleťte do Moskvy s námi!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024