Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Oslava letního slunovratu, Stonehenge

Autor: Gabriela Káňová, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 6. 2014 | Přečteno: 2684x

Letos jsme se spolu s našimi klienty vydali na oslavu letního slunovratu ve Stonehenge. Jde o jednu ze dvou příležitostí v roce, kdy se ke kamenům můžete dostat na dotek. Nocuje se přímo u těchto kamenů.

Letní slunovrat, StonehengeLetní slunovrat, Stonehenge

Akce se koná na oslavu nejdelšího dne v roce a také na přivítání prvního letního dne. Vydejte se s námi na oslavy slunovratu ve Stonehenge v roce 2015!

Proč zrovna Stonehenge? Kameny jsou totiž rozestavěny, tak, aby nabízely úchvatný pohled na východ slunce. Za východu sluneční paprsky procházejí středem mezi kameny. Během oslav se lidé modlí, meditují, tančí v kruzích a oslavují tím tak příchod léta. 

A jak se to líbilo našim klientům? Pan Chmelař nám napsal:

"Stihlo se toho opravdu hodně a jak Londýn, tak nocování na Stonehenge bylo nezapomenutelné. I přes to, že na Stonehenge prý bylo asi 37 tisíc lidí se dalo bez problémů dostat do samotného středu a kameny si osahat ze všech stran. Areál je opravdu veliký a každý si tu našel své místečko. Díky za spoustu zážitků." Tomáš Chmelař

Letní slunovrat, StonehengeLetní slunovrat, Stonehenge


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024