Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Madeira + Atlantický festival - cesta do zahrady orchidejí a grandiózní ohňostroj!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 3. 2015 | Přečteno: 1232x

Pozorovat ohňostroj z paluby lodi a s dobrým šampaňským v ruce? Zní to jako pohádka, ale některé pohádky se snadno dají změnit ve skutečnost. Stačí, když s námi v červnu pojedete na kouzelný ostrov Madeira - ostrov věčného jara, levád a delfínů - a vychutnáte si atmosféru jedinečného Atlantického festivalu, který právě v době naší návštěvy vygraduje velkolepým ohňostrojem. 

MadeiraMadeira

Popsat v několika řádcích, co vás na Madeiře čeká, je téměř nemožné, ale začněme třeba množstvím vodopádů, kterým dominuje poeticky nazvaný Nevěstin závoj. Projdeme se lesem Fanal s nejstaršími vavříny na ostrově a vykoupeme se ve skalních lávových jezírkách. Prohlédneme si ostrov také z vyhlídky zvané Boa Vista a navštívíme zahradu orchidejí.

Večerní program je pak tipem pro opravdové romantiky. Každou červnovou sobotu ožívá přístav ve Funchalu monstrózními ohňostroji v rámci Atlantického festivalu. Nás čeká ten poslední! Úžasnou světelnou show můžete pozorovat buď z pobřeží, nebo se s námi vydat na soukromou plachetnici. V ruce šampaňské a po boku milovanou osobu...

Pokud si rádi vychutnáváte život plnými doušky, jistě také rádí ochutnáváte exotické speciality. I na to v rámci našich zájezdů myslíme, proto vás vezmeme do továrny na zpracování cukrové třtiny, kde nás pohostí medovým koláčem a místním rumem. V hospůdce pak ochutnáme třeba tradiční espetadu - špíz z hovězího masa obalený v česneku a bobkovém listu (vavřínu). 

Máte-li chuť poznávat, pojeďte s námi na Madeiru a zažijte atmosféru Atlantického festivalu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024