Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Připraveni na cestu do ráje? Nedotčená příroda, horké prameny a nekonečné pláže... Filipín!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 30. 8. 2022 | Přečteno: 1675x
Téma: Novinka, Filipíny

Někdy sám název postačí, abyste se pohádkově zasnili: To nejlepší z Filipín + RÝŽOVÉ TERASY + NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE SVĚTA. Nekonečně bílé plochy písku přecházející v blankytné moře, exotické ovoce, potápění k pestrobarevným korálům, túry po horských oblastech a spoustu jiného si lze spojit právě s Filipínami, které budete moci do hloubky poznávat už v listopadu ve společnosti průvodce Jána Zubo. 

Nekonečné bílé pláže patří k největším lákadlům pro cestovatele.Nekonečné bílé pláže patří k největším lákadlům pro cestovatele.

Souostroví čítá více než 7 tisíc ostrovů, ze kterých je méně než třetina obydlená. Nejen z tohoto důvodu si může každý nalézt svůj ostrůvek pro odpočinek či dobrodružné výpravy. „Mě samotnou lákalo na Filipínách surfování, pro které je tato destinace čím dál tím více vyhledávaná z důvodu nekonečných prázdných plážích. Však také filipínské pláže byly několikrát oceněné jako vůbec nejkrásnější na světě,“ vyzdvihuje Klára Hrobníková, specialistka zájezdu. 

Rýžové terasy jsou zdrojem obživy místních a obdivu turistů.Rýžové terasy jsou zdrojem obživy místních a obdivu turistů.

Všechny ty dechberoucí západy slunce, dávno postavené rýžové terasy a v neposlední řadě pestrobarevné korálové útesy ještě dokonale doplňují nesmírně přátelští lidé. „Filipínci jsou velmi pohostinní lidé, kteří milují zpěv,“ říká průvodce Ján Zubo. „V každém, i zapadlém, krámku mají karaoke, ze kterého rozhodně neodejdete bez pozvání k mikrofonu, a věřte, že na kvalitě zpěvu jim nesejde,“ doplňuje s úsměvem. 

Filipínská Manila si v ničem nezadá s jinými velkoměsty.Filipínská Manila si v ničem nezadá s jinými velkoměsty.

Pobyt na Filipínách vám zpříjemní také fakt, že angličtina je jejich druhý úřední jazyk a většina populace tento jazyk ovládá alespoň na základní úrovni. Zbývá jen zabalit sandále, ručník, pár drobných mincí a můžete vyrazit do tohoto pro cestovatele stále velmi levného ráje na zemi na druhém konci světa.

Filipínci jsou nesmírně milí a otevření lidé, kteří vždy najdou důvod k oslavám.Filipínci jsou nesmírně milí a otevření lidé, kteří vždy najdou důvod k oslavám.

Udělejte si dva týdny volna, poznejte ne jeden, ale hned několik ostrovů a ostrůvků Filipín, tajemství Údolí ozvěn i Čokoládových hor a spoustu dalšího. Rezervujte si čas na cestu do ráje se zájezdem To nejlepší z Filipín + RÝŽOVÉ TERASY + NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE SVĚTA. Těšíme se na vás! 

 Poznávejte svět, poznávejte sebe.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024