Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte skotské souostroví Orkneje, hrad Dunnottar i národní park Cairngorms

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 3. 2021 | Přečteno: 1322x
Téma: Novinka

Zájezd na Orkneje nadchne všechny milovníky drsné přírody, kteří odolají větru i dešti. Co si budeme povídat, není to výlet za sluncem a plážovým válením. Skotská krajina vám dá znát, kdo je tady pánem, a vy ji za to budete obdivovat snad ještě víc. Když k tomu připočtete zážitek z noci na trajektu s ochutnávkou whisky, či neolitické památky, poznáte pravého ducha tohoto mimořádného kusu země. Vydejte se odhalit To nejlepší z Orknejí + NÁRODNÍ PARK CAIRNGORMS + HRAD DUNNOTTAR.

Objevte krásu OrknejíObjevte krásu Orknejí

Komu je zájezd šitý na míru? Zeptali jsme se specialistky na zájezdy do Skotska Veroniky Bendové, která má zemi prostudovanou od severu k jihu. „Pokud jste s námi byli v Edinburghu a toužíte Skotsko poznat hlouběji, je tento zájezd ideální možností,“ říká. Nabídne vám totiž o kapku dobrodružnější pohled na zelenou krajinu a skalnaté pobřeží, život mimo tepající města a kus historie.

Hrad DunnottarHrad Dunnottar

A co vás tedy krom zkušených průvodců a malých skupinek bude táhnout k poznání Orknejí s CK Radynacestu.cz? „Největším lákadlem jsou bezesporu neolitické památky zasazené do jinak nedotčené přírody a pověstmi opředený hrad Dunnottar,“ vyjmenovává Veronika. „Těšit se ale můžete i na netradiční přenocování na trajektu a ochutnávku whisky s kouřovými tóny, které jsou pro ostrovy tolik typické,“ popisuje nejzajímavější zážitky Veronika.

Těšit se můžete na nádhernou příroduTěšit se můžete na nádhernou přírodu

Máte lepší plány, kde strávit přelom letních prázdnin a zažít skutečné dobrodružství? Výprava, na které poznáte To nejlepší z Orknejí + NÁRODNÍ PARK CAIRNGORMS + HRAD DUNNOTTAR, začíná 30. 7. 2021! Buďte u toho. Při rychlé rezervaci do konce března sleva 10 %!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024