Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Plavte se po Nilu, přeleťte nad Údolím králů v balónu, vychutnejte si Egypt očima cestovatele!

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 9. 2022 | Přečteno: 841x
Téma: Novinka, Egypt

Běžní turisté vidí Egypt jako příležitost poležet si na pláži v uzavřeném světě hotelového resortu, maximálně si dojít pro foto k pyramidě, nedej bože povozit se na chudáku velbloudovi. My jsme řekli NE – tahle krásná země je plná skrytých perel, které stojí za to objevit! Přitom plážové lehárko se tím vůbec nevylučuje! Specialistka zájezdu To nejlepší z Egypta + VÝLETNÍ PLAVBA PO NILU + KOUPÁNÍ V HURGHADĚ, Klára Hrobníková, spolu s průvodkyní připravila vyváženou egyptskou cestu plnou dobrodružství i relaxu.

Jako v pohádce si budete připadat, když pro dovolenou tentokrát zvolíte Egypt.Jako v pohádce si budete připadat, když pro dovolenou tentokrát zvolíte Egypt.

A proč vlastně přicházíme s pro nás tak netypickou destinací, jakou je Egypt? To necháme vysvětlit specialistku zájezdu Kláru Hrobníkovou: „Jezdíme hlavně jiné exotické destinace, ale napadlo mě, že Egypt nám v nabídce prostě chybí. Nedávno se poprvé naši cestovatelé vydali do Tuniska a zájezd se vydařil nad má očekávání. Proto jsme s průvodkyní Janou Křížovou připravily nezapomenutelnou cestu Egyptem, která lidem dopřeje poznání starých egyptských kultur i současný ruch moderní Káhiry. Zažijí plavbu po Nilu na palubě luxusní výletní lodi a dobrodruzi mohou spatřit Údolí králů z ptačí perspektivy. A závěr? Ten patří odpočinku na písečné pláži v Hurghadě.“

Na tržnicích pořídíte vše od dekorací přes koření až po oblečení či šperky.Na tržnicích pořídíte vše od dekorací přes koření až po oblečení či šperky.

A co nás tedy čeká? Třeba Káhira. Nasajeme orientální atmosféru největší arabské tržnice, kde je k mání snad úplně všechno. Svezeme se vlakem i lodí. Navštívíme Egyptské muzeum, kde je uložena Tutanchamonova pohřební výbava, a nemineme papyrusovou dílnu.

Z Asuánu vyplouvají výletní lodě po Nilu.Z Asuánu vyplouvají výletní lodě po Nilu.

Projdeme „Branou černé Afriky“, navštívíme botanickou zahradu a na čtyři dny se naším domovem stane řeka Nil. Na luxusní výletní lodi budeme spát i jíst. A z paluby mnohé sledovat. Třeba spatříme i krokodýly! Vidět jejich posvátné mumie v muzeu je v plánu.

Let balónem v záři slunečních paprsků je velkým zážitkem.Let balónem v záři slunečních paprsků je velkým zážitkem.

V neposlední řadě nás čeká přelet nad Údolím králů. A to v horkovzdušném balónu. Hrobky i pyramidy, ale i odpočinek na pláži či u bazénu a šnorchlování do podmořského světa, který tady není o nic méně pestrý jako ten, který si společně užijeme na souši i ve vzduchu.

Zarezervujte si své místo v malé skupině na zájezdu To nejlepší z Egypta a už v listopadu ho objevujte po cestovatelsku! 

Poznávejte svět, poznávejte sebe.

 


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024