Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Poznejte Amsterdam s dětmi – ve světě miniatur i techniky, s palačinkou v ruce i na kole!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 3. 2022 | Přečteno: 607x
Téma: Novinka, Holandsko

Cestovat s dětmi bez stresu pro vás a bez nudy pro ně? Je to možné! Objevovat svět dětskýma očima se naučíte na našem zájezdu Amsterdam pro rodiče a děti. Na své si tu přijde každý, nejen vaše ratolesti, vždyť – ruku na srdce – kolikrát jste i vy zatoužili na chvíli vypnout zodpovědnost a chovat se bezstarostně jako děti? Nacpat se palačinkami k prasknutí, ochutnávat čokoládu, až vám bude kapat po bradě, vyzkoušet si různé experimenty ze světa věty a techniky v muzeu NEMO – to jsou jen některé tipy na to, jak zažít Amsterdam jinak...

Amsterdam pro dětiAmsterdam pro děti

Letní prázdniny v Holandsku? Letos poprvé máme přichystán zájezd speciálně pro správnou partu dětí a rodičů. Nikdo nepřijde zkrátka. „Na rodiče čeká výzva rodinného tandemu na kole, a pokud si troufnou, tak zhoupnutí na speciální houpačce nebo jízda na ruském kole,“ vyjmenovává výzvy, se kterými se na novém zájezdu potkáte, specialistka na Holandsko Renata Němcová. 

Museum NEMOMuseum NEMO

„Společně si můžete s dětmi zablbnout na pláži nebo si zahrát na schovku v muzeu holandských miniatur a cítit se na chvíli jako Gulliver mezi trpaslíky. Ale nebojte, nebudou chybět ani tradiční nizozemské atrakce jako projížďka po kanálech a ochutnávka lahodných sýrů,“ pokračuje Renata ve vyjmenovávání lákadel zájezdu, který na tuto sezonu připravila společně s průvodcem Jirkou Tomanem.

MadurodamMadurodam

Dokážete velké věci – třeba své děti naladit na nové zážitky, potkat nové přátele a pořídit si nezapomenutelné vzpomínky ze zájezdu Amsterdam pro rodiče a děti + SVĚT MINIATUR + HRAVÉ MUZEUM NEMO. Už máte plán na prázdniny? Stavte se k nám.

Dokážete velké věci – poznávejte svět, poznávejte sebe!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024