Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

PTÁTE SE: Jak si rezervovat zájezd aneb 5 snadných kroků k pohodové dovolené

Autor: Anežka Berkyová, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 9. 2020 | Přečteno: 1148x

Nevíte, jak si vybrat z naší nabídky zájezdů CK Radynacestu.cz? Zaujal vás některý, ale chcete si být jistí, co vás čeká po vyplnění rezervačního formuláře? Chcete znát předem platební podmínky a vědět, co od nás můžete čekat před zájezdem? Na následujících řádcích vás provedeme rezervací zájezdu s CK Radynacestu.cz od A až po Z!

Rezervujte si svůj zájezd jednoduše a vydejte se za zážitkyRezervujte si svůj zájezd jednoduše a vydejte se za zážitky

1. Jak si můžu vybrat zájezd?

Filtrujte zájezdy podle konkrétních požadavkůFiltrujte zájezdy podle konkrétních požadavků

Ať už se vám do rukou dostal náš katalog, nebo jste na naše webovky www.radynacestu.cz narazili při brouzdání po internetu, máte před sebou celou řadu poznávacích zájezdů do celého světa. 

Náš katalog, nazvaný Inspirace pro cestovatele, obsahuje nabídku našich zájezdů se zajímavostmi o destinacích, zkušenostmi našich cestovatelů, rozhovory ze zákulisí či tipy na cestu – nenajdete v něm ale výčet termínů, ty se totiž mohou měnit v závislosti na letových řádech či můžeme v průběhu roku nějaké přidat.

Katalog proto slouží především, jak název napovídá, k inspiraci. Pokud chcete s výběrem zájezdu a následně termínu poradit osobně, stačí zvednout telefon a zavolat nám či navštívit některou naši pobočku v Praze, Brně a Ostravě – rádi vám pomůžeme. 

Vybrat si můžete také sami přímo na našich stránkách, filtrovat zájezdy je možné nejen podle konkrétních destinací, dopravy, místa odletu či termínu, ale i podle toho, na jak dlouho byste s námi rádi vyrazili – na výběr jsou eurovíkendy, prodloužené víkendy, týdenní i delší zájezdy – nebo podle toho, co byste na zájezdu rádi zažili.

Zajímají vás zájezdy do exotických krajin? Rádi byste zkombinovali poznávací zájezd s koupáním v moři? Ať už chcete vyrazit za nákupy, zábavními parky, vyhledáváte festivaly, karnevaly nebo jiné svátky, naleznete správnou kategorii na našich webovkách.

2. Jaké údaje vám musím sdělit?

Při rezervaci budeme potřebovat základní údajePři rezervaci budeme potřebovat základní údaje

Při rezervaci budeme potřebovat základní údaje – jméno, příjmení, telefon a e-mail na objednatele, počet osob a zda máte zájem o cestovní pojištění. To lze doobjednat také později, ale vždy před uzavřením smlouvy či před první platbou.

Vyberte si čas, který vám bude vyhovovat nejvíceVyberte si čas, který vám bude vyhovovat nejvíce

Ve vámi zvolený čas vám pak zavoláme, probereme s vámi detaily rezervace, doplníme, co je potřeba, a zodpovíme případné dotazy. Kdykoliv můžete doplnit informace do své rezervace, prohlédnout si její detail v našem systému, kam se jednoduše přihlásíte pomocí vaší e-mailové adresy a čísla rezervace.

Přihlášení k vaši rezervaci je jednoduchéPřihlášení k vaši rezervaci je jednoduché

Při rezervaci si také můžete přiobjednat doplňkové služby jako větší zavazadlo, vstupenky či fakultativní výlety – ty nabízíme našim cestovatelům předem, díky čemuž ušetříme na spoustě míst čas čekáním ve frontách, do některých památek se navíc bez objednání předem ani nelze dostat. Pokud zatím nevíte, které vstupenky byste k zájezdu chtěli přiobjednat, nemusíte spěchat – jakmile bude poslední možnost doobjednání těchto služeb, budeme vás kontaktovat.

Spravujte svou rezervaci samiSpravujte svou rezervaci sami

3. Kdy a kolik mám zaplatit? 

Po potvrzení vaší rezervace vám pošleme e-mailem kalkulaci a platební podmínky – do 3 pracovních dní od obdržení kalkulace je potřeba uhradit první platbu ve výši 25 % z celkové částky. Druhá platba činí 25 % z celkové ceny a je splatná 4 měsíce před zájezdem. Poslední platbu (zbylých 50 %) je pak nutno uhradit nejpozději měsíc před odjezdem. 

Pro uzavření smlouvy nemusíte nic podepisovat. E-mailem vám zašleme s kalkulací odkaz k detailu vaší rezervace, kterou můžete jedním kliknutím závazně potvrdit a automatický vám bude vygenerována a na e-mail odeslána smlouva.

Platit můžete hotově na pobočce, převodem na účet, kartou na pobočce i online, fakturou a přijímáme také (v neomezené částce) různé druhy benefitních poukázek a karet, omrkněte všechny způsoby platby

4. Co když si po rezervaci vzpomenu na další dotaz?

K dispozici jsme vám na telefonu, e-mailu či chatuK dispozici jsme vám na telefonu, e-mailu či chatu

V případě dotazů jsme vám k dispozici každý všední den od 8 do 17 hodin – kontaktovat nás můžete telefonicky na čísle 608 261 719, e-mailem či na zákaznickém chatu, který najdete na našich webových stránkách.

5. Kdy se dozvím čas a místo srazu?

Pokud budeme potřebovat doplnit od vás nějaké údaje nebo bude poslední možnost doobjednání si fakultativních výletů a dalších vstupenek, ozveme se vám. Týden před zájezdem pak obdržíte pokyny k zájezdu, kde bude kromě programu uvedeno místo a čas srazu, kontakt na průvodce, doporučené kapesné, orientační ceny v destinaci a další doporučení.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024