Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

RECENZE pana Marka k zájezdu do Londýna: Požádal jsem ji o ruku na London Eye!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 3. 2015 | Přečteno: 1619x

Bylo to jako ve filmu. Počkal si, až je vyveze obří ruské kolo úplně nahoru a tam si najednou klekl a zeptal se jí: Vezmeš si mě? Takové romantice by přece žádná neodolala. Pan Marek si všechno pečlivě naplánoval, zakoupil u CK Radynacestu zájezd do Londýna a svou přítelkyni Ivu požádal o ruku. Gratulujeme k odvážnému životnímu kroku a přejeme snoubencům mnoho štěstí na společné cestě životem!

Šťastná dvojice před Tower BridgeŠťastná dvojice před Tower Bridge

Naše motto "S láskou k cestování..." si vzal pan Marek zřejmě k srdci a proměnil poznávací zájezd ve dvou v romantickou žádost o ruku. Nic netušící Iva bude brzy paní Hořákovou a třeba si v naší nabídce vyberou i svatební cestu. Za celou CK Radynacestu děkujeme panu Markovi, že si vybral pro svůj velký životní krok právě nás, Londýn a London Eye, ale především za slova díků, které nám zaslal jako ohlas na zájezd. Tady jsou: 

Vážené Radynacestu,

jako první bych chtěl poděkovat naší průvodkyni Petře, která byla výborná ve všech ohledech.

Druhý den našeho zájezdu do Londýna jsme měli naplánovanou návštěvu London Eye, která měla pro mou přítelkyni být velkým překvapením. Již před odjezdem do Londýna jsem byl rozhodnut, že ji na vrcholku požádám o ruku.Vše se podařilo a po obdržení gratulací a přání od všech ostatních jsme se vydali na projížďku lodí po Temži.

Děkuji moc za skvělý zážitek a možnost realizovat lehce netradiční žádost o ruku.

Marek Hořák

                    

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024