Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

8 TIPŮ, KAM UTÉCT PŘED ZIMOU: Podzim je léto cestovatelů!

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 14. 6. 2023 | Přečteno: 7182x
Téma: Tipy

Léto ještě nezačalo, ale my už se chystáme na to cestovatelské. A kdy že vypukne? Po sezóně turistických dovolených, až opadnou fronty u památek a zmrzlinových stánků, až se přepálené ceny i ulice měst vrátí do normálu. Ano, podzim je léto cestovatelů. Tak kde si ho užít nejlíp? Tady jsou naše tipy. 

Užijte si barevný podzim třeba ve ŠpanělskuUžijte si barevný podzim třeba ve Španělsku

Až u nás začnou dozrávat ořechy a děti pouštět draky, dozraje čas vypustit páru na cestách. To máte Španělsko, Itálii, Portugalsko, Řecko, Kypr a Turecko. Tam všude se na podzim zahřejete. A právě to jsou ty pravé ořechové destinace, kam mířit za podzimními zážitky s CK Radynacestu.cz.

Mušlový záliv v San SebastiánuMušlový záliv v San Sebastiánu

Jako první tip pro vás máme severní Španělsko, kde se budete koupat v San Sebastiánu, užívat si na nejkrásnějších španělských plážích, objevovat paláce a katedrály a degustovat skvělá vína.

Nádherná SicílieNádherná Sicílie

Vydat se můžete také za tím nejlepším ze Sicílie, zaplavat si v Tyrhénském moři, prozkoumat Palermo. Poplujete na vulkanické Liparské ostrovy, dáte si koupel v horkých pramenech a tuňáka.

IstanbulIstanbul

Nebo si zaleťte za tím nejlepším z Istanbulu poznávat život v asijské čtvrti i na Princových ostrovech, plout Bosporem, jet metrem pod mořem, navštívit mešity, dopřát si turecké lázně i relax na pláži. 

Cinque TerreCinque Terre

Objevte to nejkrásnější z Benátek, toulejte se ve spletitých uličkách i romantickou Veronou, v lodičkách proplujte největším italských jezerem, kochejte se krásami skalisek Cinque Terre. 

CannesCannes

Nechte se vtáhnout tím nejkrásnějším z Nice, relaxujte na Azurovém pobřeží, zažijte atmosféru Monte Carla, Picassovo muzeum, meku filmu Cannes i trať Formule 1 v Monaku.

Madeira, dá se koupat i chodit po horáchMadeira, dá se koupat i chodit po horách

Poznávejte to nejlepší z Madeiry na horském treku do Údolí jeptišek v kulisách dramatické přírodní scenérie, kochejte se nejstaršími vavříny v pohádkovém lese a koupejte v lávových jezírkách.

Niagarské vodopádyNiagarské vodopády

Cestujte za tím nejlepším z New Yorku, pozorujte Niagarské vodopády, navštivte Washington, Philadelphii i sochu Svobody, bydlete na Manhattanu a mějte to kousek na Brooklynský most.

Islas del RosarioIslas del Rosario

Dopřejte si to nejlepší z Kolumbie, užijte si nejkrásnější pláž Karibiku, plavbu na souostroví Islas del Rosario, jízdu pohořím Sierra Nevada, nejvyšší palmy světa i kávovou farmu.

Vyberte si z našich podzimních cest za zážitky a užijte si léto na podzim – to cestovatelské. Poznávejte svět, poznávejte sebe!


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024