Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Festival Podzimní ozvěny v kině Vesmír: Netradiční spojení dobré muziky a cestování

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 11. 2014 | Přečteno: 1133x

Cestovní kancelář Radynacestu.cz se stala partnerem unikátního cestovatelsko-hudebního festivalu Podzimní ozvěny a díky tomu vám, našim klientům a fanouškům, přináší deset hodin zábavy s výraznou slevou. Netradiční spojení hudby a cestovatelských besed se koná v kině Vesmír v Ostravě a hlavním lákadlem je Dan Přibáň a jeho přednáška o bláznivé cestě Afrikou v Trabantech. Nechte se pozvat a dopřejte si hudebně-cestovatelský zážitek!

Podzimní cestovatelsko-hudební ozvěny zvou k návštěvěPodzimní cestovatelsko-hudební ozvěny zvou k návštěvě

Osmý listopad roku 2014 bude svátkem všech příznivců cestování a dobré hudby. V historickém kině Vesmír, které nedávno prošlo rekonstrukcí, se bude konat už 9. ročník festivalu Podzimní ozvěny a Radynacestu.cz tentokrát budou při tom.

Jako jeden z hlavních partnerů festivalu vám přinášíme výhody - naši klienti a fanoušci získají slevu 50 Kč na každé vstupence. Zakoupíte je online v předprodeji na stránkách festivalu. Pro slevu stačí do poznámky uvést Radynacestu. Za jednu vstupenku díky tomu namísto 200 Kč, zaplatíte jen 150 Kč. 

Festival opět nabídne pestrý program - řadu přednášek, filmů a diašou z celého světa a vystoupení hudebních hostů. Těšit se můžete na kapely BG STYL, Devítka, Wind nebo bubenickou show Jarabi. Trabantem Afrikou. Trabantem Afrikou.

Zajímavostí letošního ročníku bude přednáška Dana Přibáně o cestě trabanty napříč Afrikou a zcela mimořádná záležitost: prostorové steroskopické 3D projekce z Arménie a podzemí Íránu, kdy diváci sledují záběry ve speciálních brýlích. Promítat se bude na plátně o rozměrech 17 x 7 metrů!

Začínáme v sobotu ve 12 hod. Více informací o festivalu včetně časového rozvrhu najdete na www.ozvenyostrava.czTěšíme se na vás!

 

 

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024