Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Překročte bránu orientu: Nový zájezd To nejlepší z Istanbulu + Princovy ostrovy!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 12. 2014 | Přečteno: 1214x

Už pokukujete po zájezdech na jarní období? Překročte s námi bránu orientu, poznejte Istanbul a vychutnejte si turecký život na Princových ostrovech! Nechte se pozvat do arabského světa, který najdete jen dvě a půl hodiny letu z Prahy, pohodlně a v doprovodu našich zkušených průvodců. Navíc jen do prvního ledna koupíte novinkový zájezd se speciální slevou za včasný nákup. 

Chrám Hagia SophiaChrám Hagia Sophia

Poznávací zájezd, jak jinak, než je naším dobrým zvykem - s fundovaným průvodcem, vám představí krásy turecké metropole i život místních obyvatel založený na velmi živých tradicích mimo velkoměsto.

Projedete se lodí po Bosporu, objevíte osmý div světa, byzantský kostel Hagia Sophia, a budete obdivovat úchvatnou architekturu budovy, bez jejíž fotografie prostě nesmíte opustit Turecko - Modré mešity.

Ostrov BüyükadaOstrov Büyükada A jako perličku navrch přidáme návštěvu ostrova Büyükada, největšího z Princových ostrovů, který vás i přes svou skromnou rozlohu (pouhých 5.4 km2) okouzlí neopakovatelnou atmosférou tureckého venkova ... 

Lákavé? Tak pojeďte s námi a poznejte To nejlepší z Istanbulu + Princovy ostrovy letecky z Prahy!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024