Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

MY V MÉDIÍCH: Nejlepší způsob, jak poznat Řím a nestát se v něm turistickým štvancem? Jíst a užívat si!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 21. 2. 2022 | Přečteno: 734x
Téma: V médiích

Jaro klepe na větrem přibouchnutá vrata. Jste na něj připraveni? „Jíst a užívat si život jako Říman. To je nejlepší způsob, jak poznat italskou metropoli a nestát se v ní turistickým štvancem. Pak Prázdniny v Římě můžete zažít kdykoli. Klidně na konci zimy a zjara,“ stojí v únorovém čísle časopisu F.O.O.D., ve kterém vám náš průvodce dá pár dobrých rad na cesty. A kde ještě se s námi právě teď prolistujete k zážitkům?

V únorovém časopise F.O.O.D. jsme s Pavlem Volfem zamířili do ŘímaV únorovém časopise F.O.O.D. jsme s Pavlem Volfem zamířili do Říma

S redaktorkou Janou Trundovou jsme našli společné téma snadno. Řím je její láskou, a tak v únorovém časopisu F.O.O.D. vznikl ve spolupráci s průvodcem Pavlem Volfem článek na toto „věčné“ téma. A co v něm Pavel prozradil? Třeba to, proč si vyšlápnout na legendární pahorek Aventin a jaká pizza je ta nejlepší. 

Téma jaro a květiny jsme pak naplno nechali rozkvést na stránkách únorové Diety, kde průvodkyně vytipovaly nejlepší místa k návštěvě. První z nich je Madeira„Díky místnímu klimatu se tu daří i té nejnáročnější rostlince a věřím, že by tu snad i strom vyrostl z kousku kůry…,“ říká Petra Bujoková a láká tak na ostrov, kde vás mimo jiné čeká úchvatná zahrada orchidejí. 

Dieta přináší tipy na místa zalitá květinami a voňavými zážitkyDieta přináší tipy na místa zalitá květinami a voňavými zážitky

Pozvánku do holandského Keukenhofu, kam se první zájezdy beznadějně vyprodaly, a proto jsme pro vás přidali ještě jeden květnový termín, nabídla v Dietě specialistka na zájezdy do Nizozemí Renata Němcová: „Sedm milionů kusů jarních cibulek – tulipánů, narcisů, krokusů či hyacintů, tu letos bude návštěvníky těšit od 24. března do 24. května.“ 

Do Los Haitises v zátoce Samaná v Dominikánské republice se v únorovém čísle cestopisného magazínu Lidé a Země vydáte ve společnosti Lenky Raškové, která na ostrovech pobývala několik měsíců. Zavřela ji tu světová pandemie. Všechno má ale svá pro a proti a Lenka tak měla možnost prozkoumat nová místa a přimixovat je pro vás do programu zájezdu.

Lenka Rašková v Lidé a Země čtenářům prozradila své oblíbené místo v DominikáněLenka Rašková v Lidé a Země čtenářům prozradila své oblíbené místo v Dominikáně

„Název Los Haitises pochází z domorodého jazyka indiánů Taínů a označuje kopcovitý terén. Kultura dávno vyhubených Taínů je také jedno z hlavních lákadel pro návštěvníky. V jeskyních roztroušených podél pobřeží tu po nich totiž zbyly záhadné malby, se kterými si dodnes archeologové lámou hlavu,“ zmiňuje ve svém povídání. 

A vidět nás bylo i v únorovém čísle časopisu Moje psychologie, kde jsme vás pozvali na naše relax zájezdy… Proč je taková dovolená občas potřeba? „Vymaňte se z rutiny a zbavte se stereotypu. Svět je plný skrytých míst, která vám umožní poznat nové kultury, zvyky a nakonec tak znovu nalézt sebe sama,“ nabádá v článku Martin Šimek, majitel CK Radynacestu.cz. Tak s chutí do toho... A my vám k tomu přidáme předplatné F.O.O.D. zdarma

Lákavé čtení na únor plné cestovatelské inspirace. A krát čtyři!Lákavé čtení na únor plné cestovatelské inspirace. A krát čtyři!

Těšíme se na vás! A pokud jste té cestovatelské inspirace ještě neměli dost, v našem magazínu Inspirace na cestu najdete stovky článků našich expertů a průvodců. 

Dokážete velké věci - poznávejte svět, poznávejte sebe!
Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024