Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ROZHOVOR s nováčkem CK Radynacestu Martinou: V nizozemské drogové politice se zatím moc nevyznám

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 23. 4. 2015 | Přečteno: 868x

Martina je naše nová posila CK Radynacestu.cz. Potkat se s ní můžete na pobočce v Brně, ale v létě ji nejspíš zastihnete v karavanu někde ve Skandinávii. Ideálním partnerem je pro ni inteligentní, zábavný muž, žádný lakomec - zkrátka takový Mel Gibson ve Statečném srdci. Vyhraný milion v loterii by prošustrovala na Novém Zélandu a v Asii. Cestoholik, jak má být. Seznamte se!

Martina je naše nová brněnská posila týmu Radynacestu.czMartina je naše nová brněnská posila týmu Radynacestu.cz

1. Kam ráda jezdíš na dovolenou?

Já ráda objevuji nová místa a zajímají mě jak památky, tak příroda. Nejraději jezdíme s přítelem karavanem a to většinou děláme nějaký větší poznávací okruh. Zamilovala jsem si hlavně severské státy (Skandinávii nebo Britské ostrovy), které jsou pro karavanisty ráj!

2. Co by určitě klienti neměli zapomenout doma, když jedou s námi na zájezd?

Tak určitě by neměli zapomenout cestovní doklady, pojištění, nějaké ty peníze. Často přijde vhod i deštník. A jinak klientům doporučuji přibalit pohodlné boty, dobrou náladu a hlavně chuť poznávat!

3. Jaké je tvé oblíbené jídlo a ve které zemi jsi jej ochutnala?

Musím říct, že asi nemám žádné konkrétní oblíbené jídlo, ale když cestuji, tak si moc ráda dávám jídla, která jsou pro danou zemi typická. V Anglii si vždycky pochutnám na Fish & Chips, v Turecku na kebabu a jejich silném černé čaji, ve Švédsku na masových kuličkách, v Thajsku jsem si nejraději dávala polévku s krevetami a v Maďarsku mě nikdy nezklame langoš se zakysanou smetanou a sýrem.

4. Jaký nejkurióznější dotaz jsi dostala?

Velice mě pobavilo, když volal pán ohledně zájezdu do Amsterdamu a nejvíce ho zajímalo, jestli bude v programu také návštěva coffee shopu a pak kolik si tak myslím, že by si mohli s manželkou té marihuany dovézt domů. Bohužel jsem mu musela říct, že se v nizozemské drogové politice zatím moc nevyznám :-)

5. Jaké je tvá oblíbená destinace a místo, které máš v ní nejraději?

Miluji Skotsko, a to hlavně pro jeho nádhernou přírodu. Z barev mám nejraději zelenou, takže se není čemu divit, že mi Scottish Highlands a taky ostrov Skye naprosto učarovaly. Možná na tom ale má svůj díl i Mel Gibson a jeho „statečné srdce“ :-)

6. Co pro tebe znamená označení ideální víkend?

Ideální víkend je pro mne takový, kdy nemusím nic vařit, uklízet, učit se, a který strávím někde na výletě – třeba v maďarských lázních nebo návštěvou nějakého zámku.

7. S kým bys chtěla trčet 2 hodiny ve výtahu?

Představa, že bych měla na dvě hodiny uvíznout ve výtahu, je pro mě docela děsivá. Já raději chodím po schodech. Jednak mám pocit, že pro sebe po fyzické stránce něco dělám a že si pak tu čokoládovou tyčinku můžu dát :-), a pak se tím vyhýbám situacím jako tahle.

8. Jak by měl vypadat tvůj ideální partner?

Pro mě je důležité být s člověkem, který je hodný, optimistický, inteligentní, zábavný, není lakomý a který stejně jako já rád podniká různé cesty, jezdí na výlety, do přírody. Ideální by bylo, kdyby ještě sám s radostí uklízel, ale člověk nemůže mít všechno :-)

9. Co bys dělala, kdybys vyhrála milión?

Kdyby se jednalo o „plonkovní“ milión, tak bych ho zcela jistě investovala do cestování! S přítelem bychom pár týdnů strávili na Novém Zélandu, kde bychom si půjčili karavan, projeli oba dva ostrovy a zastavili se i v Hobitíně. Určitě bych taky pozvala na dovolenou svoje rodiče a s těmi bych se vypravila znovu do Asie, tentokrát asi do Kambodži a Vietnamu. Mým snem je vidět Angkor Wat!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024