Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Silvestr v Paříži: Oslavte příchod nového roku po francouzsku!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 10. 2014 | Přečteno: 1133x

Pokud marně přemýšlíte nad letošním silvestovským večerem a lámete si hlavu, jestli být u těch či oněch přátel nebo dokonce raději zůstat v teple u domácího krbu, pak se zkuste zamyslet nad možností oslavit Silvestra pěkně po francouzsku, přímo na slavné třídě Champs Elysées, přiťuknout si skleničkou pravého šampaňského pod rozsvícenou Eiffelovkou a o půlnoci nahlas zakřičet BON ANNÉE! 

Oslavte příchod Nového roku v PařížiOslavte příchod Nového roku v Paříži

Každé město má v době vánoc pohádkové kouzlo, Paříž je v tomto směru ovšem naprosto jedinečná. Ačkoliv po sněhu byste pátrali marně, vynahradí vám to krásná výzdoba, všudypřítomná vůně vánoc, stánky s rozličným vánočním zbožím, koncerty, ledové bary a ledová kluziště, na kterých si budete moci zopakovat své bruslařské znalosti z dětství.

A pokud by vám byla naráz zima, můžete se ohřát v některé z celé řady památek, které krom 1. ledna budou otevřené. Oslavte konec roku 2014 a příchod nového roku 2015 stylově na břehu řeky Seiny v romantické Paříži!

Možnost zaletět si na přelomu roku do Paříže samozřejmě máte i s námi. Stačí si objednat svůj Silvestrovský zájezd do Paříže s Radynacestu.cz. A neváhejte, místa se rychle plní. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024