Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Teambuilding ve sklípku: Dobré víno povzbuzuje mozkové buňky a utužuje vztahy

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 11. 2014 | Přečteno: 1295x

Mít dobrou partu na pracovišti znamená mít dobré výsledky. Bez týmové práce se zkrátka žádná firma neobejde, natož cestovka. A protože k Radynacestu.cz cestování patří, vyrazili všichni naši zaměstnanci na společné setkání do Mikulova, kde pro vás připravovali novinky a vylepšení pro příští rok.

Sklípek v MikulověSklípek v Mikulově

Ráno ještě vyřídit maily a rezervace, a pak už naskočit do autobusu Radynacestu.cz a hurá do Mikulova. V městečku vína jsme v rámci teambuildingu probrali nejen letošní sezónu, ale také inovace pro příští rok. A máte se na co těšit! 

Všechny cesty vedou do Říma a všechny chodníčky v Mikulově do vinného sklípku. V jednom takovém pro nás byl připraven bohatý raut a samozřejmě i skvělé víno. Nejmilejší překvapení ovšem přichystaly kolegyně z brněnské pobočky. Oblékly se do tradičních místních krojů a nachystaly si pro nás zajímavý program v podobě zábavy i her pro posílení týmu. 

A na konci večera? To už se jen zpívalo...

Vyzkoušeli jsme za vás, rakouský PrimarkVyzkoušeli jsme za vás, rakouský Primark

Ráno jsme posnídali a odjeli ještě na vlastní kůži vyzkoušet nákupy v obchodním domě Primark k Vídni, kam CK Radynacestu.cz pořádá velmi oblíbené zájezdy. I my jsme si Primark zamilovali.

Tak zase za rok!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024