Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší ze Stockholmu! Zažijte mrazivě krásné hlavní město Švédska v létě...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 4. 5. 2015 | Přečteno: 1405x

Láká vás Skandinávie? Odpusťte Švédům, že nám dali vítězný gól při samostatných nájezdech na letošním MS a pojeďte s námi do Stockholmu! Věděli jste, že tohle severské město leží na 14 ostrovech a najdete v něm nejstarší skanzen na světě? My ano a prozradíme vám mnohem víc. To nejlepší ze Stockholmu již v srpnu s Magdou! 

"Benátky severu" - Stockholm"Benátky severu" - Stockholm

Švédové nejsou tak chladní, jak se může na první pohled zdát. Milují hokej a dobré jídlo, stejně jako my. A ne bez důvodu jsou velmi pyšní na svou zemi.

Hlavnímu městu Švédska se někdy přezdívá "Benátky severu". Rozkládá se totiž na 14 ostrovech v zálivu Baltského moře, a už to je jistě světový unikát. Naše vždy pozitivně naladěná průvodkyně Magda Jurczygová vám ale prozradí, že unikátní je tohle město i v mnoha jiných ohledech. 

Projdete se s námi takzvaným starým městem - Gamla Stan a prohlédnete si Královský palác i netypickou radnici z červených cihel. Užijete si plavbu výletním parníkem po jezeře Mälaren a vydáte se na ostrov Djurgarden s jedinečnými muzei.

Jejich největší chloubou je 387 let starý vrak lodi Vasa, který po staletí ležel na dně moře, a přesto se zachoval v obdivuhodném stavu.  A samozřejmě stihnete i slíbený skanzen, který se těší z přízviska "nejstarší na světě". 

Zažijte se zájezdem CK Radynacestu.cz radost z cestování a poznejte to nejlepší ze Stockholmu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024