Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Ukradené osudí cestovatelů na scéně NDM

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 9. 2022 | Přečteno: 528x
Téma: Akce

Galavečer k zahájení 104. sezóny Národního divadla moravskoslezského proběhl 3. září 2022 v Divadle Antonína Dvořáka a měl už tradičně tak trochu cestovatelský nádech. Ve vzduchu totiž visela možnost vyhrát poukaz na libovolný zájezd s CK Radynacestu.cz. Jeho výherce přímo na jevišti (málem ne)vylosoval majitel cestovky Martin Šimek…

Martin Šimek na scéně NDM losuje výherkyni poukazu na zájezd od CK Radynacestu.cz.Martin Šimek na scéně NDM losuje výherkyni poukazu na zájezd od CK Radynacestu.cz.

Šanci na výhru měl každý abonent NDM, který si své předplatné na divadelní sezónu 2022/2023 zakoupil od 1. června do 1. září 2022. Výherce voucheru na zájezd s Radynacestu.cz v hodnotě 35 000 Kč mělo prozradit osudí. Respektive z něj losující Martin Šimek. Jenže ouha, po nečekaně nastalé tmě byl box se jmény fuč.

Ozvala se známá filmová hláška: „Teď zhasneme, a kdo to vzal, tak to tam vrátí". A diváci už tušili, že mezi chystanými novinkami sezóny bude i Hoří, má panenko! Fór byl dotažen, po opětovném zhasnutí zmizelo rovnou celé osudí, ale potom už došlo na věc. Martin Šimek mohl pogratulovat právě vylosované majitelce poukazu na budoucí cestovatelské zážitky, paní Jarmile z Ostravy.

Paní Jarmila si svou výhru vyzvedla v divadle až zpětně. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.Paní Jarmila si svou výhru vyzvedla v divadle až zpětně. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.

„Ještěže ten voucher byl dost velký a zakryl, že jsem si to sako kupoval před pěti kily“, přihodil Martin Šimek na svůj účet ještě žert a dodal, že po dvouleté pauze mu bylo ctí opět se zúčastnit galavečera Národního divadla moravskoslezského a vylosovat výherce zájezdu své cestovky Radynacestu.cz.

Improvizovaný hasičský bál před NDM. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.Improvizovaný hasičský bál před NDM. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.

Kromě losování se v průběhu večera na scéně NDM představily postupně všechny čtyři divadelní soubory, aby svými hranými upoutávkami nejen na formanovskou klasiku nalákaly diváky na novinky zimní sezóny, která byla tímto galavečerem s příchutí prosecca a vůní dálek slavnostně zahájena.

Na scéně NDM se představily všechny 4 domácí soubory. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.Na scéně NDM se představily všechny 4 domácí soubory. Zdroj: archiv Národního divadla moravskoslezského, foto Martin Kusyn.

Naše výherkyně se sice galavečera zúčastnit nemohla, ale cestovatelský voucher si radostně převzala pár dní nato přímo v divadle. A ještě týž den se ho rozhodla proměnit za zájezd do Barcelony. Skvělá volba! Za celou CK Radynacestu jí přejeme příjemnou cestu plnou nových objevů a zážitků, o což se ostatně s chutí postaráme!

Poznávejte svět, poznávejte sebe!

Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024