Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Co dokáže uspokojit ženy na čtvrt roku?

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 12. 5. 2022 | Přečteno: 793x
Téma: Psychika

My ženy to nemáme snadné. Zvlášť jako matky. Naší prioritou jsou děti, rodina, domácnost, možná i pes a až pak naše maličkost. Když zbude čas. Ale ruku na srdce, kdyby zbyl, která z nás hodí nohy nahoru? To se spíš rozhlédneme, co je ještě třeba… Úplně stejně na tom jsou kamarádky. Možná sem tam zajdete na skleničku, možná do parku s dětmi. Ale kde jsou vaše příběhy? Zážitky? Je čas svolat partu a naplánovat si dámskou jízdu!

Vyrazte na dámskou jízdu!Vyrazte na dámskou jízdu!

Ta ženská energie...

Už těšení se na budoucí zážitek je jeho důležitou součástí. Trefně to vystihla jedna z našich cestovatelek, která nám prozradila, jak vnímá dámskou jízdu: „Jsme čtyři kamarádky, padesát plus, a máme odrostlejší děti. Naše dámská jízda bude jen čtyřdenní, jednak kvůli potomkům, jednak aby se nám nenakupila práce v zaměstnání. Na výlet se těšíme dva měsíce a další dva měsíce z něj ještě budeme žít, takže třetina roku je pokryta! Navíc ta ženská energie…,“ pochvaluje si paní Alena před odletem do Amsterdamu.

Vše povoleno!

A co myslela ženskou energií? Emocionální prožitky, svěřování pocitů, barvité líčení milostných příběhů, svobodu bez mužů, odpočinek od dětí, sdílení zkušeností a společné vytváření nových. Ženská parta, moudrost té nejstarší a nadšení nejmladší na cestě za vaším společným dobrodružstvím. Ženy, které jsou v reálném světě až příliš dospělé, mají v rámci své party daleko od domova příležitost být znovu jako malé holky. Bláznit, mluvit sprostě, zaflirtovat si s námořníkem v přístavišti – cokoliv vás napadne.

Vystoupit z obvyklých rolí...

Mezi námi, ženami, můžete být zcela sama sebou. Zapomeňte pro těch pár dní na své domácí role, vymaňte se od všedních povinností, nechte diář doma. Tam jste maminkou, manželkou, pečovatelkou, kuchařkou a kdo ví, čím ještě. A když se vydáte na rodinnou dovolenou, těchto svých rolí se nezbavíte. Stále stejná písnička, jen na novém místě. Umíme ještě být samy sebou? A být jen pro sebe? Vždyť to není sobecké, naopak, zdravé! 

Zůstat sama sebou

Spokojená budete svých mnoho životních rolí zastávat nejen líp, ale i radši. Když se čas od času vydáte po vlastní ose, nikdy se neztratíte sama sobě. S životními kamarádkami vás bude pojit nejeden příběh a vaše pouto bude silnější než z občasných sedánků u vína. A budete déle mladé, krásné a žádostivé, protože nikdo není tak sexy jako sebevědomá a spokojená žena!

Vyberte si z naší nabídky dámských jízd a vyzkoušejte jejich kouzlo.

Dokážete velké věci – poznávejte svět, poznávejte sebe!


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024