Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

DOKÁŽETE VELKÉ VĚCI: Třeba změnit svůj život

Autor: Jana Sobíšková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 1. 2022 | Přečteno: 1194x
Téma: Psychika

Už jste slyšeli o tom, že dovolená vám může změnit život? Běžné každodenní činnosti nás postupem času začnou dusit, pokud si do programu nezařadíme jednu důležitou věc. A to opakovaně! Jakou? 

Změna je životZměna je život

Dohnal vás stereotyp?

"Dá se říci, že nechtěné stereotypy s věkem přibývají, přinášejí pocity nudy, nespokojenosti a potřebu něco změnit. Kvůli nim někteří lidé chodí k psychologovi na terapie, aby si je uvědomili, získali nadhled a změnili svůj život," vysvětlil psycholog Jan Kulhánek z Psychoterapie Anděl pro magazín Tiscali.

Řešení je nasnadě. Vymanit se z rutiny, z obvyklého prostředí, z nalinkovaného životního řádu. Zdravým východiskem je dovolená strávená mimo domov. Vycestujte, a už za humny na sobě poznáte pozitivní vliv změny.

Pravidelné cestování nám prospívá na duši

Jeden výlet ale nestačí. Důležité je vyrážet (si z kopýtka) pravidelně. A užívat si to plnými doušky. Ochutnávejte tradiční pokrmy, potkávejte domorodce, sbírejte zážitky a poznávejte zemi jako místní.

Pokud cestujete pravidelně, budete mít trvale dostatek podnětů a zároveň se dokážete lépe uvolnit, zrelaxovat. Zkombinujte odpočinek s pohybem a objevováním nových zajímavých míst. Až přijedete zpátky, budete si své dobře zajeté pořádky víc užívat a k těm nanicovatým se už nevrátíte. Začnete dělat věci jinak. Třeba tak, jak jste se inspirovali v cizině. Váš život bude bohatší.

Dokážete velké věci - poznávejte svět, poznávejte sebe!


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024