Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Na silvestrovské oslavy do Londýna!

Autor: Bára Klementová, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 8. 2014 | Přečteno: 1686x

Oslavy příchodu nového roku jsou nejvelkolepější londýnskou akcí, které se pravidelně zúčastňujeme během našich silvestrovských zájezdů. Ty letošní opět stály za to - voněly po jahodách a chutnaly po banánech. Co si připraví metropole pro své návštěvníky napřesrok? Buďte u toho s námi!

 

Silvestrovské oslavy v Londýně. Silvestrovské oslavy v Londýně.

 

Silvestr se v Londýně slaví na mnoha místech. Letos bylo tradičně středem oslav okolí kolem největšího ruského kola Evropy - London Eye. A město Londýn pro přelom roku 2013/2014 připravilo velkolepou novinku – pověstné londýnské oko nejen že se rozzářilo ohňostrojem všech barev, ale navíc potěšilo i čichové a chuťové buňky. Ohňostroj totiž voněl po jahodách, na účastníky oslav se snášely jedlé banánové konfety a broskvový sníh.

Místečko s výhledem na londýnské oko bylo jako každoročně potřeba zabrat co nejdříve, komu se účast v epicentru dění nepodařila, mohl si pohled na obří rozzářené kolo užívat z některého z londýnských mostů nebo z břehů řeky Temže za zvuků hudby a se skleničkou v ruce. Obrazovky na Trafalgarském náměstí pak velkolepý ohňostroj přenášely v přímém přenosu.

A co si Londýn připraví pro své návštěvníky na Nový rok tentokrát? Necháme se překvapit. 

Buďte u velkolepých oslav příchodu nového roku 2015 s námi a objednejte si svůj silvestrovský zájezd do Londýna už nyní. 

Barbora Klement Hůlková

Barbora Klement HůlkováPrůvodce Radynacestu.czExpert Radynacestu.cz

Těmito místy Vás provedu osobně

To nejlepší z Holandska
1. – 5. 5. 2024

To nejlepší z Holandska

13 990 Kč
z Ostravy

Vyberte si z mých 5 zájezdů


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024