Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Gruzie, země dávného křesťanství, hor, pohostinných lidí a skvělé gastronomie! Objevte ji pro sebe...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 5. 8. 2022 | Přečteno: 855x
Téma: Novinka, Gruzie

Překrásné hory, mystické kostely a skalní města, úžasné trhy, výbornou gruzínskou kuchyni a vynikající víno a koňak ochutnáte na zájezdu To nejlepší z Gruzie + TAJEMNÉ HORSKÉ KLÁŠTERY + VÝROBA KOŇAKU A VÍNA, který jsme pro vás připravili s průvodcem Vítkem Malkusem hned ve dvou termínech – na podzim a na jaro, kdy se místní příroda rozehraje všemi barvami. Pojďte si s námi připít z číše zážitků... A na zájezdu pak až do dna! 

Vesnička Ušguli obklopená horamiVesnička Ušguli obklopená horami

Až po okraj jsme naplnili pomyslný pohár zážitků tak, aby si každý našel to své. Nový zájezd do Gruzie najdete ve škatulce zájezdů Pro aktivní cestovatele, jinak se ale do žádné z dosud vámi vyzkoušených škatulek jistě nevejde. Za úkol jsme si totiž dali: překvapovat, inspirovat a ochutnávat! „Gruzii jsem si vybrala jako destinaci, která je svým způsobem exotická, má přenádherné hory, černomořské pobřeží, výborné jídlo a ještě lepší koňak a víno,“ vysvětluje specialistka Barbora Koníčková, proč se tahle země, která sousedí s Tureckem, Ruskem a Arménií, konečně dostala na náš cestovatelský pořadník. 

Gruzie - Katedrála Svetu Cchoveli - Katedrála Dvanácti apoštolů.Gruzie - Katedrála Svetu Cchoveli - Katedrála Dvanácti apoštolů.

Je to místo, kde najdeme fantastické přírodní scenérie, včetně nejvyšších evropských hor, nádherné tajuplné staré kostely a skalní města. „Kapitolou samou o sobě jsou místní lidé, kteří patří k nejpohostinnějším národům na světě. A nesmím zapomenout ani na výbornou gruzínskou kuchyni. Gruzínské tradiční recepty se utvářely po staletí a vyznačují se rozmanitým použitím různých přísad a koření, jež dodává gruzínskému jídlu zvláštní, neopakovatelnou chuť,“ zamýšlí se Bára nad dalším gruzínským bonusem téhle dovolené s Radynacestu.cz. 

Tradiční gruzínské adjara khachapuri a Kalkh khachapuriTradiční gruzínské adjara khachapuri a Kalkh khachapuri

Gruzie je nezkažená, turisty ještě neobjevená destinace. Je to jedna z posledních evropských zemí, kde se můžete volně pohybovat a vychutnat si tak autentické zážitky. „Pojeďte se mnou do Gruzie, země dávného křesťanství, hor, pohostinných lidí a skvělé gastronomie! Poznejte pradávnou historii tajuplných klášterů, pokochejte se výhledy na kavkazské horské štíty, projděte se starobylým i moderním Tbilisi, ochutnejte chačapuri s místními sýry, popijte víno z kvevri a vyzkoušejte vynikající gruzínský koňak!“ zve k poznání novinky v naší nabídce Vít Malkus, cestovatel a průvodce, který vám tuto zemi ukáže jako nikdo jiný. 

Gruzínský koňakGruzínský koňak

Dali jsem do něj vše, co bychom sami chtěli poznat, ochutnat a prožít. Rezervujte si včas své místo na cestě za nevšedností: To nejlepší z Gruzie + TAJEMNÉ HORSKÉ KLÁŠTERY + VÝROBA KOŇAKU A VÍNA

Poznávejte svět, poznávejte sebe!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024