Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Benjamínek mezi zájezdy - slunná Sicílie s koupáním v moři!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 5. 6. 2015 | Přečteno: 1013x

Láká vás slunná Itálie, ale nedovedete si představit zájezd bez příjemného koupání v moři? Pak právě pro vás jsme připravili kombinaci pobytově-poznávacího zájezdu na Sicílii. Uvidíte to nejzajímavější z historie, přírody i současnosti mystického ostrova dobrého vína a jídla a dopřejeme vám i zasloužený relax na pláži. 

Pohled na Palermo z ptačí perspektivyPohled na Palermo z ptačí perspektivy

Sicílii si ne náhodou vybrala jako svůj domov italská smetánka a veřejným tajemstvím je také odvěká přítomnost mafie. Souvisí to s povahou Sicilanů, které pojí pevná rodinná pouta. Jsou vášniví, vstřícní a veselí.  Jsou zkrátka zárukou toho, že se na největším ostrově Středozemního moře, které je mimochodem považováno za gastronomický ráj, nebudete nudit. 

O vaši pohodu se bude starat také náš průvodce Pavel Volf, který vás během pětidenního leteckého zájezdu na Sicílii vezme za poznáním. Nejdříve vás pozve na ochutnávku Marsaly - tedy města i stejnojmenného vína, pak vás seznámí s nejzajímavějšími budovami hlavního města Palerma a proškolí vás i v archeologii. Podíváme se totiž do slavného údolí chrámů v Agrigentu. 

Romantický náboj bude mít okružní jízda Gelou a s návštěvou venkovského císařského sídla s úžasnou přehlídkou mozaik v Piazza Amerina se se Sicílii důstojně rozloučíme. Téměř každý den pak zbude dostatek času na to, abyste ostrov prozkoumali také z druhé strany - tedy z moře. Voda je v září příjemně teplá a počasí víc než příznivé.

Prožijte s námi prodloužené léto na Sicílii! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024