Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Poznejte království vín Tokaj a objevte půvab Budapešti s průvodcem

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 6. 2019 | Přečteno: 864x

Fascinující Ostřihomská bazilika, lázeňské město Eger, rodinná vinařství v Tokaji nebo večerní plavba po Dunaji? Za nás jednoznačně ano! A proto je tady zbrusu nový zájezd To nejlepší z Budapešti + OSTŘIHOM + KRÁLOVSTVÍ VÍN TOKAJ. Prožijte Maďarsko, jak ho neznáte, s průvodcem, který je tu jako doma.

Objevte s námi kouzlo oblasti TokajeObjevte s námi kouzlo oblasti Tokaje

Tokajské víno jste už jistě ochutnali, o maďarských lázních minimálně četli a maďarskou kuchyni zkusili připravit doma. U našich (téměř) sousedů najdete spoustu inspirace, ale proč byste se měli nechat zlákat právě tímto zájezdem a jeho programem?

Ostřihomská bazilikaOstřihomská bazilika

„V březnu jsem průvodce Vláďu vyslala na průzkum měst východně od Budapešti, a hlavně do vinařského regionu Tokaj. Vrátil se úplně nadšený s myšlenkou, že bychom tato místa mohli ukázat i našim cestovatelům,“ začíná vyprávění o tom, jak zájezd vznikl, specialistka na Maďarsko Karolína Petrová.

EgerEger

„Obliba Maďarska v posledních letech stoupá, tak jsme si řekli, proč ne. A vznikl tento zájezd,“ prozrazuje dál. A na co se můžete těšit? „Projdete se nejkrásnější pešťskou ulicí, nejlepší fotky pořídíte z Rybářské bašty, vychutnáte si plavbu po Dunaji i odpočinek v termálech. Objevíte skrytá zákoutí malebného Egeru a vydáte se do kraje nekonečných vinic,“ uzavírá Karolína.

Užijte si degustaci vína v rodinných vinařstvíchUžijte si degustaci vína v rodinných vinařstvích

Vydejte se s námi pohodlným autobusem Radynacestu.cz z Ostravy, Olomouce, Brna či Bratislavy tam, kde se zrodilo tokajské. To nejlepší z Budapešti + OSTŘIHOM + KRÁLOVSTVÍ VÍN TOKAJ vám představí průvodce Vláďa Šmehlík

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024