Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Relaxujte na plážích Alicante a objevte nejmenší ze španělských ostrovů

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 5. 2021 | Přečteno: 768x
Téma: Novinka

Alicante, španělské město lemované nádhernými plážemi, které omývá vyhřáté Středozemní moře, je tím správným místem, kde zažijete opravdovou odpočinkovou dovolenou. Dopřejte si relax na pláži, užívejte si vodní radovánky a objevujte místní gastronomii. Zájezd Relax na plážích Alicante + VÝLETNÍ PLAVBA NA OSTROV TABARCA vám to umožní. Osobně otestováno!

Nechte se okouzlit relaxem v AlicanteNechte se okouzlit relaxem v Alicante

Španělsko má mnoho podob. Ta, kterou jsme na cestách objevili v přímořském letovisku Alicante, přesně odpovídá tomu, co teď všichni potřebujeme. Ničím nerušený relax, který snadno okořeníte kapkou autenticity, skvělé atmosféry a dobrodružným výletem na lodi.

Odpočívat můžete na pláži i ve stínu palemOdpočívat můžete na pláži i ve stínu palem

Vytvořit zájezd, díky kterému si odvezete nezapomenutelné vzpomínky na Španělsko i místní obyvatele, si dala za úkol specialistka Katarína Kolíbalová a říká: „Pokud hledáte zájezd s hlavním heslem RELAX, tak jste tu správně! V Alicante na vás čeká osm dní plných pohody a odpočinku.“

Objevte skvělou chuť místních produktůObjevte skvělou chuť místních produktů

Představte si, že se zrána vypravíte na místní tržnici Mercado Central a spolu s domácími nakoupíte čerstvé ovoce či křupavé, ještě teplé pečivo. Během dne si budete užívat sluníčko a vlny vhodné nejen k plavání, ale také k surfování. A pláže poseté stánky a restauracemi vám zaručí, že na každém kroku budete ochutnávat a objevovat nové španělské dobroty a drinky.

Hrad Santa BarbaraHrad Santa Barbara

Zní to lákavě? Víme. Nám to ale nestačí. „Vždy se snažíme, aby si na zájezdu každý našel to své. Myslíme proto i na ty cestovatele, kteří by uvítali nějaké aktivity navíc. Za soumraku, kdy teploty příjemně klesnou, se například můžete vydat k dominantě města, k hradu Santa Barbara, odkud se budete kochat výhledy na okolí. Nebo se na Alicante můžete podívat z jiného úhlu a z dálky – z ostrova Tabarca, na který se vypravíte stylově lodí,“ doplňuje Katarína nabídku možných aktivit a fakultativního výletu na nejmenší ze španělských ostrovů.

Alicante z místní vyhlídkyAlicante z místní vyhlídky

Ať už využijete všech možností poznávání, nebo budete jen bedlivě střežit plážové lehátko, Španělsko vás nabije novou energií. Odlétáme v červenci a září. Mrkněte: Relax na plážích Alicante + VÝLETNÍ PLAVBA NA OSTROV TABARCA.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024