Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejkrásnější z Mazurských jezer + Hitlerovo Vlčí doupě a čarokrásná Varšava

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 14. 2. 2020 | Přečteno: 2096x

Míříme k Mazurským jezerům. Přidáte se? Průvodce Vladimír Šmehlík je asi největším fanouškem Polska, jakého známe. Proto, když se začnete po nějaké destinaci ptát, víme spolehlivě, za kým jít. A stejné to bylo s Mazurskými jezery, která si správný cestovatel jednoduše do hledáčku zapsat musí. Vážit ale takový kus cesty a neprohlédnout si zároveň Varšavu by byl hřích. A tak vznikl unikátní zájezd: To nejkrásnější z Mazurských jezer + VLČÍ DOUPĚ + VARŠAVA.

Mazurská jezeraMazurská jezera

Křivdili bychom každému z míst, která budou součástí vaší cesty, kdybychom je nezmínili. Co vás tedy čeká? Projdete se například půvabným Gyžickem, který je protkán říčními kanály. Objevíte jedinečné poutní místo, červeně malovaný kostel ve Svaté Lipce. Zrelaxujete na březích jezer města Mikolajki, vyrazíte obdivovat historické stavby, ale i monumentální mrakodrapy ve Varšavě a nakonec okusíte kapku mrazivého tajemna s návštěvou Hitlerova Vlčího doupěte. A proč vůbec do Polska a právě tam?

Vlčí doupěVlčí doupě

„Cesty do Polska baví nejen naše cestovatele, ale i nás samotné čím dál tím více. Společně s našimi průvodci objevujeme staronová zajímavá místa a jsem ráda, že se nám podařilo dát dohromady další parádní novinku. Mazurská jezera jsou totiž jedním z nejkrásnějších míst v zemi. A dohromady s fascinující Varšavou a tajuplným bývalým říšským bunkrem nazvaným Vlčí doupě tvoří jedinečný zájezd, kterého se my sami nemůžeme dočkat,“ říká nadšeně specialistka Radynacestu.cz na Polsko Karolína Petrová.

VaršavaVaršava

Zájezd připravovala společně s průvodcem Vladimírem Šmehlíkem, který si Polsko zamiloval už z dětství. V příhraničí žije po celý život, krásy sousední země ale objevuje postupně. Dotaz na Mazurská jezera od svých cestovatelů dostával i on téměř při každé cestě, a tak se s Karolínou rozhodli novinku vytvořit a splnit tak přání těm, kteří Polsku propadli stejně jako oni, ale i těm, které chtějí o krásách rozlehlé země teprve přesvědčit.

Západ slunce nad jezeryZápad slunce nad jezery

Osvěžující závěr prázdnin na vás čeká pod hlavičkou Radynacestu.cz. To nejkrásnější z Mazurských jezer + VLČÍ DOUPĚ + VARŠAVA autobusem z Ostravy poprvé už 20. 8. 2020. Nechte se vtáhnout a buďte cestovateli! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024