Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: To nejlepší z Beneluxu! Poznejte tři půvabné země v jednom zájezdu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 9. 2019 | Přečteno: 1462x

Mají v sobě nádech Francie, ale Francie to není. Vyznačují se švýcarskou přesností a německou pevnou morálkou, ale tyto dvě země to také nejsou. Svou gastronomií se rovnají velkým hráčům, jakými je Itálie nebo Španělsko, ale ani sem nemíříme. Pojedeme totiž objevovat Lucembursko, Belgii a Holandsko, tedy trojúhelník s přízviskem Benelux! S průvodcem Jirkou Tomanem poznáme To nejlepší z Beneluxu pohodlně  autobusem. 

Bruselské náměstí Grande-PlaceBruselské náměstí Grande-Place

Belgie, Nizozemí a Lucembursko mají mnoho společného. Každá z těchto zemí má ale současně svůj nezaměnitelný charakter, vůni i chuť. Namixovali jsme proto pro vás koktejl zážitků jménem Benelux za příznivou cenu a s průvodcem, který se ve všech třech zemích cítí jistý v kramflecích. 

Větrné mlýnyVětrné mlýny

„Chtěli jsme doplnit naši nabídku zájezdů do Beneluxu také o tuto cenově dostupnější autobusovou dopravu. Zároveň jsme doposud vynechávali Lucembursko, což je škoda. Toto malinké velkovévodství je totiž s naší zemí spojené českým králem Janem Lucemburským, jehož ostatky jsou uloženy v katedrále Notre Dame, kam se v rámci zájezdu také podíváte,“ vyjmenovává Lenka Kutová, specialistka na autobusové zájezdy v CK Radynacestu, proč jsme do nabídky novinku zařadili. 

V gentské katedrále svatého Bavona se nachází Gentský oltářV gentské katedrále svatého Bavona se nachází Gentský oltář

Věděli jste, že malebný Lucemburk je postaven na skále? Že se Bruselu přezdívá „hlavní město Evropy“? A že v Holandsku vyrábějí na tisíc druhů sýrů?  „Je to příležitost, jak během několika dní objevit krásy a porovnat kulturu hned tří nejvyspělejších států Evropy,“ doplňuje snad největší výhodu nového zájezdu do Beneluxu Lenka. 

Vesnička v Zaanse SchansVesnička v Zaanse Schans

Za zmínku ale stojí i to, že krom Bruselu v Belgii navštívíte také Gent a Antverpy. Města, která na vás dýchnou starodávnou atmosférou a mile vás překvapí svou otevřeností. Potkejme se před prázdninami na cestě za zážitky. Zájezd To nejlepší z Beneluxu s průvodcem Jirkou Tomanem si můžete rezervovat ještě dnes. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024